Basic-Fit kiest voor The Bean van JDE
Samenwerking – Basic-Fit en Jacobs Douwe Egberts Professional hebben een overeenkomt getekend voor de installatie van The Bean, de nieuwste koffiemachine binnen de Coffee Kitchen van JDE Professional, in 85 grote Basic-Fit clubs in Nederland en België. Marcel Boots, Innovation & Corporate Development Director bij Basic-Fit: “We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in onze formule en bestaande clubs, omdat we de bezoeken zo aangenaam mogelijk willen maken en onze leden meer willen bieden dan alleen een plek om te sporten. We hebben ons Social Corner concept nog verder ontwikkeld; zodat we leden een plek bieden om contact met andere bezoekers te maken en te ontspannen. Koffie is een belangrijke sociale verbinder.” The Bean is een premium selfservice koffiebar, waar de diverse koffiesoorten worden bereid met versgemalen bonen en melk. Bron: JDE Samenwerking – Basic-Fit en Jacobs Douwe Egberts Professional hebben een overeenkomt getekend voor de installatie van The Bean, de nieuwste koffiemachine binnen de Coffee Kitchen van JDE Professional, in 85 grote Basic-Fit clubs in Nederland en België. Marcel Boots, Innovation & Corporate Development Director bij Basic-Fit: “We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in onze formule en bestaande clubs, omdat we de bezoeken zo aangenaam mogelijk willen maken en onze leden meer willen bieden dan alleen een plek om te sporten. We hebben ons Social Corner concept nog verder ontwikkeld; zodat we leden een plek bieden om contact met andere bezoekers te maken en te ontspannen. Koffie is een belangrijke sociale verbinder.” The Bean is een premium selfservice koffiebar, waar de diverse koffiesoorten worden bereid met versgemalen bonen en melk. Bron: JDE
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Plantaardige koffiemelk groeit, maar koemelk op het werk blijft favoriet
Onderzoek – Hoewel plantaardige melk in de koffie terrein wint onder de jongere generatie, is het gebruik van koemelk toch veruit favoriet onder werknemers. Dat blijkt uit een analyse, die koffie- en theefabrikant Jacobs Douwe Egberts, het afgelopen jaar heeft gemaakt naar de voorkeuren voor koemelk of plantaardig in de koffie.
Lees berichtSamenwerking Jacobs Douwe Egberts en TopParken
Samenwerking - Jacobs Douwe Egberts Professional en de vakantieparken van TopParken zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking bestaat uit de levering van Pickwick thee, Douwe Egberts koffie, koffiemachines en diverse joint promotions.
Lees berichtDe Splinter en Sligro gaan samen petrolconcepten ontwikkelen
Petrol - Na een uitvoerig tenderproces heeft inkooporganisatie SWO de Splinter uiteindelijk gekozen voor samenwerking met Sligro. Daarmee wordt de samenwerking met de groothandel voortgezet. Daarnaast gaan beide partijen gezamenlijk nieuwe concepten ontwikkelen. De eerste is er al: een koffieconcept in verschillende variaties.
Lees berichtStarbucks lanceert nieuw koffie-concept met warme en koude dranken
Introductie – Starbucks komt met een nieuw ‘Self-Serve’- koffieconcept. Deze zelfbedieningsautomaat is de eerste van Starbucks die zowel warme als ijskoude dranken serveert, samen met zuivelvrije melkalternatieven. De nieuwe automaat, maakt onderdeel uit van het We Proudly Serve Starbucks Coffee Program, dat samen met Nestlé Professional is opgezet. Eerste kennismaking in Nederland voor consumenten zal zijn bij enkele Shell-tankstations.
Lees berichtFC Utrecht kiest voor stadsgenoot Jacobs Douwe Egberts
Samenwerking – FC Utrecht en Jacobs Douwe Egberts Professional zijn vanaf nu niet alleen stads- en provinciegenoten, maar ook partners. In Stadion Galgenwaard werd vandaag een samenwerking voor 5 jaar beklonken. De samenwerking behelst niet alleen het schenken van Douwe Egberts koffie en Pickwick thee in stadion Galgenwaard en Sportcomplex Zoudenbalch van Douwe Egberts koffie en Pickwick thee aan bezoekers en medewerkers,...
Lees berichtSamenwerking De Beren en D.E om ‘meer rendement uit koffie en thee te halen’
Horeca - Restaurantketen De Beren en koffiebrander Douwe Egberts Professional gaan een nauwere samenwerking aan om, zoals beide partijen zeggen, ‘meer rendement uit koffie en thee te halen’. JDE Professional gaat De Beren vanaf oktober adviseren hoe meer rendement uit koffie en thee kan worden gehaald. Een belangrijke doelstelling van De Beren is het investeren in personeel door training en...
Lees bericht