Belastingdienst kiest voor gezonder aanbod

Catering – De thema’s gezond, duurzaam en hospitality staan centraal in het nieuwe cateringconcept van de Belastingdienst. Vitam is per 1 september aangesteld als de nieuwe cateraar voor de 99 locaties van de Belastingdienst en draagt met zijn activiteiten volgens eigen zeggen bij aan een fitte en vitale Belastingdienstmedewerker.

Dit maakt Vitam vandaag bekend. “In de aanbesteding werd gevraagd om middels een eigentijds concept aandacht te geven aan de thema’s gezond, duurzaam en hospitality”, verklaart de cateraar in een persbericht. Vitam heeft deze visie vertaald in een, volgens eigen zeggen, innovatief maatwerkconcept dat verder gaat dan het traditionele broodje gezond. “Eén van de speerpunten in de aanbesteding was om voor een mooie prijs een gezonde en verantwoorde lunch te serveren, met als doel vitaliteit binnen de Belastingdienst extra te promoten. Wij hebben hier invulling aan gegeven middels het concept Kies en Lunch; een duurzame en gezonde lunch waarbij de gerechten dagelijks variëren en de ingrediënten het seizoen volgen. In drie stappen stelt de Belastingdienstmedewerker zijn of haar eigen lunch samen op basis van keuzemogelijkheden, met als toetje een gratis stuk (seizoens)fruit.

Ontspannen
Het concept dat Vitam voor de Belastingdienst ontwikkelde is verder gestoeld op drie pijlers: Eten & Drinken, Bewegen en Ontspannen. “Zo levert VITAM middels diverse activiteiten in het restaurant een bijdrage aan de fitte en vitale Belastingdienstmedewerker. Tevens investeert VITAM in een gezond, verantwoord en gevarieerd assortiment en worden gasten op positieve wijze verleid tot een gezonde keuze”, aldus de cateraar.

Bron: @FoodClicks
 

Auteur: Martijn Louws