Callebaut ontwikkelt ‘niet-smeltende’ chocolade


Inspiratie - Nieuw: de niet-smeltende chocolade. Volgens het Belgische blad Goedgevoel heeft Frederic Depypere, development manager bij chocoladeproducent Callebaut, na lang onderzoek chocolade ontwikkeld die alleen smelt in de mond. En dit alles zonder veranderingen aan de textuur of smaak van de chocolade. De chocolade die Frederic Depypere Barry Callebaut ontwikkelde, blijft de harde vorm behouden tot temperaturen van 38 graden Celsius. De meeste chocolades worden al vloeibaar vanaf 34 graden Celsius. In 2012 liet snoepfabrikant Cadburry ook weten een dergelijke chocolade te hebben ontwikkeld. Ook Nestlé werkt aan een chocolade die bij hogere temperaturen niet smelt. Volgens Goedgevoel zelfs aan een chocolade die overleeft bij 40 graden Celsius. De producten hiervan zouden binnen drie jaar op de markt verschijnen in de ‘warmere landen’. Gekoeld presenteren Depypere begon zijn zoektocht naar de niet smeltende chocolade na een bezoek aan de World Expo in Shanghai. @FoodClicks organiseert in samenwerking Anthony Snoeks Studiereizen dit jaar op 7 september een reis naar de World Expo in Milaan. Ook inspiratie opdoen? Inschrijven voor deze unieke belevenis op het gebied van eten en drinken kan via snoeksanthony@gmail.com. Meer informatie over de eendaagse trip: Reis mee en laat u op deze efficiënte en inspirerende dag overladen met ideeën voor de toekomst! Reissom: € 495,- excl. 21% BTW. Wat is inbegrepen: Rechtstreekse vluchten, economy class, naar Milaan vanaf Düsseldorf *overnachting voorafgaand op de luchthaven voor een kleine meerprijs is mogelijk. Entreebewijs € 39,-- pp. Vervoer van luchthaven naar Expo. Handout Italiaanse retail en een toplist met landenpaviljoens die u zeker niet mag missen. Begeleiding ervaren reisleiding: Anthony Snoeks Study Trips / Mutual Interest Bron: Goedgevoel/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid