Cateraar Appèl wordt mede-eigenaar Oven Aan Kom Eraan


Door de samenwerking met Oven aan, Kom Eraan kan cateraar Appel voortaan dagverse warme avondmaaltijden leveren

Cateraar - Appèl is mede-eigenaar geworden van het Bossche leverancier in warme maaltijden Oven aan, Kom Eraan. Door deze samenwerking gaat de cateraar voortaan dagverse warme avondmaaltijden leveren.

Oven Aan, Kom Eraan, is een concept van De Spijsbereiders en maakt elke dag verse en gezonde maaltijden klaar, die voor consumptie alleen nog maar in de oven hoeven te worden geschoven. De samenwerking geeft een impuls aan het assortiment warme maaltijden dat Appèl biedt. Hans van Veen, algemeen directeur Appèl: “Ik ken Oven Aan Kom Eraan van verschillende evenementen in Den Bosch. Daar zag ik hoe innovatief zij koken: in grotere hoeveelheden smakelijke, duurzame en gezonde maaltijden. Vorig jaar vroegen we Oven Aan Kom Eraan ons te ondersteunen bij het cateren op verschillende COA locaties hier in de regio. Op deze locaties met veel buitenlanders zijn warme maaltijden echt een toegevoegde waarde. Nu kunnen we bij al onze opdrachtgevers verse warme maaltijden aanbieden, zowel bij evenementen als op structurele basis.”

Roland van Balen, eigenaar Oven Aan Kom Eraan: “Ook voor ons biedt deze samenwerking veel kansen. We willen graag verder groeien en zoeken een nieuwe plek om onze keuken uit te breiden. Door deze langdurige zakelijke relatie met Appèl, krijgen wij in hun nieuwe innovatielab alle plek om te gaan koken. Zo kunnen we samen verder groeien.”

Uitbreiding

De deelneming in Oven Aan Kom Eraan is voor Appèl een logische vervolgstap. “We zijn achter de schermen bezig met het opzetten van een innovatielab,” aldus Van Veen. “Dit wordt nieuwbouw op het bedrijventerrein langs de A2 in ’s-Hertogenbosch waar ook ons Servicekantoor zich bevindt. Hier kunnen we aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe recepten, zelf koken in een grote professionele keuken en gasten ontvangen voor inspiratiesessies. Dat doen we vanuit onze bedrijfsstrategie, gericht op innovatieve catering.”

Grasso Fabriek

Oven Aan Kom Eraan kookt momenteel in de voormalige Grasso Fabriek in ’s-Hertogenbosch. Van Balen: “Dagelijks bereiden wij in onze keuken twee tot drie verschillende maaltijden uit meer dan 250 eigen ontwikkelde recepten. Door bewust te kiezen voor twee tot drie verschillende maaltijden in plaats van een uitgebreide menukaart, houden we de focus, minimaliseren we verspilling en koken we seizoensgebonden. We lopen nu tegen de grens van onze ruimte aan, terwijl de vraag steeds groter wordt. De samenwerking met Appèl komt voor ons dus echt op het juiste moment.”

Oven Aan, Kom Eraan is een concept van De Spijsbereiders, een gezamenlijk initiatief van Roland van Balen, Peter Derks, Frank Reinders en Jacques van Geffen.

(Binnenkort meer over de plannen van Appèl en de samenwerking met Oven Aan, Kom Eraan)

Bron: Appèl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Oven Aan, Kom Eraan opent nieuwe maaltijdenwinkel

Horeca - Het online maaltijdconcept Oven Aan, Kom Eraan opent een nieuwe maaltijdenwinkel in de Vughterstraat in Den Bosch. De winkel midden in het centrum van de stad krijgt een nieuwe look and feel en breidt het assortiment uit met verrassende bijgerechten, fijne delicatessen en bijpassende wijnen.

Lees bericht

De Spijsbereiders bedenken ‘culinaire’ fantosti

Supermarkt – De tosti rukt op en dus gaat ook de supermarkt meer aandacht besteden aan dit snackproduct. Vanaf deze week is bij AH de fantosti verkrijgbaar in drie smaken. Bedacht door start-up De Spijsbereiders in de Bosch en geproduceerd door Sanday’s bakeries. Fantosti is een culinaire tosti welke zich perfect schikt als snack- of lunchmoment en bestaat uit drie...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid