Chocoladebar Quetzal opent tweede locatie, ook in Nijmegen


Formulenieuws – Chocoladebar Quetzal, die vorig jaar de eerste Nederlandse vestiging opende in Nijmegen, opent aan de Houtstraat later dit jaar een tweede vestiging. Daarnaast is Robert Hoenderdos als master franchegever van de formule in gesprek om ook chocoladebars in andere steden te openen. De opening van Quetzal de Chocoladebar in het pand aan de Houtstraat in Nijmegen staat omstreeks mei/juni gepland. Franchiseneemster Tesse Bogers tekende begin februari het huurcontract en de franchiseovereenkomt hiervoor. De van oorsprong Belgische Tesse weet al sinds haar studententijd dat zij een Quetzal Chocoladebar wilde openen. Als student was zij namelijk vaste gast in de vestiging in België, waar de formule vandaan komt. Haar verhuizing naar Nederland viel samen met de start van Quetzal vorig jaar in Nederland. Grootste hobbel voor haar was het vinden van een geschikte locatie. 100 soorten Op de menukaart van Quetzal staan bijna 100 soorten chocolademelk, chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels, flensjes en andere producten. Daarnaast zijn er koffie, thee en smoothies verkrijgbaar. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Chocoladebar Quetzal, die vorig jaar de eerste Nederlandse vestiging opende in Nijmegen, opent aan de Houtstraat later dit jaar een tweede vestiging. Daarnaast is Robert Hoenderdos als master franchegever van de formule in gesprek om ook chocoladebars in andere steden te openen. De opening van Quetzal de Chocoladebar in het pand aan de Houtstraat in Nijmegen staat omstreeks mei/juni gepland. Franchiseneemster Tesse Bogers tekende begin februari het huurcontract en de franchiseovereenkomt hiervoor. De van oorsprong Belgische Tesse weet al sinds haar studententijd dat zij een Quetzal Chocoladebar wilde openen. Als student was zij namelijk vaste gast in de vestiging in België, waar de formule vandaan komt. Haar verhuizing naar Nederland viel samen met de start van Quetzal vorig jaar in Nederland. Grootste hobbel voor haar was het vinden van een geschikte locatie. 100 soorten Op de menukaart van Quetzal staan bijna 100 soorten chocolademelk, chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels, flensjes en andere producten. Daarnaast zijn er koffie, thee en smoothies verkrijgbaar. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees bericht

Zuster Evie breidt management uit

Management - Per 1 juli 2021 treden Annet Nijbroek en Maaike Waarts toe tot het managementteam van Zuster Evie als management trainees. Zuster Evie is een franchiseformule voor lokaal gemaakte lekkernijen, opgericht door Eline Tromp-Vrielink in 2014.

Lees bericht


Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid