Daily Fresh Food en Benders Vershuys gaan samenwerken

Foto: Vershuys

Zorg - Daily Fresh Food en Benders Vershuys gaan vanaf 1 januari 2015 samenwerken. Het assortiment op Vershuys.com wordt uitgebreid met de verse en gezonde sous-vide bereide maaltijden van Daily Fresh Food. Gezamenlijk willen zij de groeiende groep ouderen met een zorgbehoefte en mensen met een beperking die langer thuis blijven wonen voorzien van alle dagelijkse benodigdheden.

Vershuys.com is de grootste online versmarkt van het zuiden en heeft veel ervaring opgebouwd met online shoppen, e-commerce en gekoelde levering van boodschappen aan huis. Daily Fresh Food is een totaalleverancier en producent van vlees, vis, aardappelen, groenten en fruit en gespecialiseerd in het sous-vide bereiden van maaltijden. Daily Fresh Food levert aan (academische) ziekenhuizen, zorgorganisaties en horecabedrijven. Vershuys.com biedt vanaf 1 januari 2015 de maaltijden van Daily Fresh Food ook bij mensen thuis aan. Het hele productie- en logistieke proces is gekoppeld aan één geautomatiseerd systeem dat vanuit Daily Fresh Food in Geleen wordt aangestuurd.

Door kant-en-klare maaltijden te combineren met de dagelijkse boodschappen, wordt een betaalbare en efficiënte maaltijden- en boodschappenservice geboden. Mensen thuis kunnen via Vershuys.com alles eenvoudig en tegelijkertijd bestellen op een tablet of pc.

Beide bedrijven werken met regionale versleveranciers en onderscheiden zich door verse, gezonde en smaakvolle producten. Veel producten worden vanuit de bron door Vershuys.com bij mensen tot in de koelkast thuis geleverd.

Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek