DE gaat met Koffiemeester-programma ondernemers ondersteunen

Industrie –Met 20 Gouden Tips uit het Koffiemeester-programma wil Douwe Egberts Professional horecaondernemers helpen aan meer omzet. Na de Perfect Serve van de koffiebrander is het nu tijd voor de Perfect Hospitality.

Tijdens de Horecava presenteert het bedrijf een kwaliteitsprogramma waarbij horecaondernemers meer rendement uit hun koffie en thee kunnen halen. Met het Koffiemeester Programma wordt de gastvrijheid en de koffie- en theebeleving verhoogd en zijn horeca-ondernemers op de hoogte van de laatste trends op het gebied van koffie en thee. Zo komt een Koffiemeester persoonlijk langs en legt uit hoe de lekkerste koffie en thee te maken, het beste uit de koffiemachine te halen én meer rendement uit koffie- en theeverkoop te krijgen.

De verkoop van koffie en thee legt ondernemers geen windeieren. “Alleen al een inspirerende beschrijving van het koffieaanbod kan al zorgen voor een verkoopstijging van 27 procent, laat het bedrijf weten. “We zien de laatste jaren dat er thuis zeer kwalitatieve koffie en thee wordt gezet en deze kwaliteit verwacht men minstens ook in de horeca”, vertelt Sander van der Linden, Marketing Director van Douwe Egberts Professional. “Uit onderzoek weten we dat bezoekers van horecagelegenheden dan ook graag verrast en verleid willen worden met een kwalitatieve kop koffie of thee. Met dit nieuwe programma sluiten we naadloos op die behoefte aan en geven we de horeca ondernemer veel praktische tips hoe hij het meeste uit de verkoop van koffie en thee kan halen. Want ook in de horeca geldt; goede koffie en thee is goud waard”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek