Eerste Nederlandse vestiging pizza- en pastaketen L’Osteria moet openen in 2018


Convenience - De allereerste Nederlandse vestiging van de Duitse pizza- en pastaketen L’Osteria moet begin 2018 de deuren openen. De formule ziet ruimte voor tien of meer vestigingen van L’Osteria in Nederland. Voor de start op de Nederlandse markt hebben de Nederlandse initiatiefnemers Jaap Schalken en zakenpartner Stephan van Kruisselberge woensdag een overeenkomst getekend met formule franchisegever L’Osteria GmbH in Neurenberg. Dit schrijft het Duitse cafe-future.net. Nederland is na thuisland Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en sinds afgelopen november Groot-Brittannië, speerpunt voor L’Osteria en het vijfde land waar de succesvolle quickserviceformule vestigingen gaat openen. De initiatiefnemers verwachten begin 2018 de eerste Nederlandse L’Osteria te kunnen openen, het liefst in Amsterdam. Concrete ontwikkelingsplannen worden door de betrokkenen niet genoemd. CEO Mirko Silz van franchisegever L’Osteria zegt tegen cafe-future.net echter dat ‘in Nederland zeker tien of meer restaurants in de loop van de komende jaren realistisch zijn’. Omzetplus Met pizza, pasta, dolci en andere Italiaanse specialiteiten, heeft L’Osteria in 2016 met 58 vestigingen in Duitsland een omzetplus van 31% behaald ten opzichte van het jaar ervoor. Ook groeide het aantal vestigingen ten opzichte van 2015 met 13. De elf L’Osteria vestigingen buiten Duitsland noteerden eveneens een flinke omzetplus. Voor de komende jaren staan er een hele serie restaurantopeningen op stapel. Zo moeten er in  2017 L’Osteria’s openen in onder meer de Duitse steden Lüneburg, Paderborn, Erlangen, Berlijn en München, in het Oostenrijkse Linz en na Bristol een tweede vestiging in Southampton in Groot-Brittannië. Kwaliteit Opgericht in 1999 door Friedemann Findeis en Klaus Rader, is L’Osteria als quickserviceformule zeer succesvol met alles wat de Italiaanse keuken biedt, met producten voor het oog van de consument ter plekke vers gemaakt, van hoge kwaliteit, snel geserveerd en in een aangename omgeving. Jaap Schalken, een van de Nederlandse initiatiefnemers, was jarenlang verantwoordelijk voor de bakkerijketen Kamps en werkte tot vorig jaar voor Le Duff Germany, het Duitse moederbedrijf van Kamps. Bron: @FoodClicks Convenience - De allereerste Nederlandse vestiging van de Duitse pizza- en pastaketen L’Osteria moet begin 2018 de deuren openen. De formule ziet ruimte voor tien of meer vestigingen van L’Osteria in Nederland. Voor de start op de Nederlandse markt hebben de Nederlandse initiatiefnemers Jaap Schalken en zakenpartner Stephan van Kruisselberge woensdag een overeenkomst getekend met formule franchisegever L’Osteria GmbH in Neurenberg. Dit schrijft het Duitse cafe-future.net. Nederland is na thuisland Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en sinds afgelopen november Groot-Brittannië, speerpunt voor L’Osteria en het vijfde land waar de succesvolle quickserviceformule vestigingen gaat openen. De initiatiefnemers verwachten begin 2018 de eerste Nederlandse L’Osteria te kunnen openen, het liefst in Amsterdam. Concrete ontwikkelingsplannen worden door de betrokkenen niet genoemd. CEO Mirko Silz van franchisegever L’Osteria zegt tegen cafe-future.net echter dat ‘in Nederland zeker tien of meer restaurants in de loop van de komende jaren realistisch zijn’. Omzetplus Met pizza, pasta, dolci en andere Italiaanse specialiteiten, heeft L’Osteria in 2016 met 58 vestigingen in Duitsland een omzetplus van 31% behaald ten opzichte van het jaar ervoor. Ook groeide het aantal vestigingen ten opzichte van 2015 met 13. De elf L’Osteria vestigingen buiten Duitsland noteerden eveneens een flinke omzetplus. Voor de komende jaren staan er een hele serie restaurantopeningen op stapel. Zo moeten er in  2017 L’Osteria’s openen in onder meer de Duitse steden Lüneburg, Paderborn, Erlangen, Berlijn en München, in het Oostenrijkse Linz en na Bristol een tweede vestiging in Southampton in Groot-Brittannië. Kwaliteit Opgericht in 1999 door Friedemann Findeis en Klaus Rader, is L’Osteria als quickserviceformule zeer succesvol met alles wat de Italiaanse keuken biedt, met producten voor het oog van de consument ter plekke vers gemaakt, van hoge kwaliteit, snel geserveerd en in een aangename omgeving. Jaap Schalken, een van de Nederlandse initiatiefnemers, was jarenlang verantwoordelijk voor de bakkerijketen Kamps en werkte tot vorig jaar voor Le Duff Germany, het Duitse moederbedrijf van Kamps. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid