Eerste One Hundred Restroom bij ‘Work and Charge Hub 59’


De opening werd verricht door Sjon Reijers van Stein Investment Group en Anne Moeskops van One Hundred restrooms

Rezigersformat - Deze week vond de opening plaats van het toiletconcept One Hundred bij BRIER59. Deze zogenaamde ‘work-eat-charge hub’ is gelegen aan de A59 en biedt een mix van restaurants, elektrische laadfaciliteiten en moderne (flex) kantoren.

Het concept is ontwikkeld door de Stein Investment Group. De opening werd daarom verricht door Sjon Reijers van Stein Investment Group en Anne Moeskops van One Hundred restrooms. Bij die gelegenheid zei Moeskops: “One Hundred streeft ernaar om van elk toiletbezoek een welzijnsboost van 5 minuten te maken voor de bezoekers. Deel uitmaken van deze innovatieve 'energy hub' past perfect bij onze visie.” Dagelijks rijden meer dan 100.000 snelweggebruikers over deze wegen tussen 's-Hertogenbosch en Oss.

De nieuwe toiletfaciliteiten bij BRIER59 bieden de bezoekers een moment van welzijn door middel van rustgevende muziek, indirecte verlichting, een aangename geur en de comfortabele inrichting. Daarnaast zijn de toiletten volledig uitgerust met state-of-the-art technologie met contactloze oplossingen en waterbesparende spoelsystemen. Bezoekers van One Hundred betalen voor hun toiletbezoek, in ruil daarvoor kunnen ze kortingen krijgen bij de restaurants. Ook een gezondheidscheck (bijv. temperatuur, bloeddruk, BMI) is inbegrepen in de ticketprijs.

One Hundred Restrooms telt al meer dan vijftig toilethubs in Spanje, Zweden, België en Nederland. In Nederland is TotalEnergies partner van One Hundred.

Bron: One Hundred/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Reiziger oprecht centraal in eerste Nederlandse Circle K shop

Interview - De eerste Circle K in Nederland is geopend. Tankstation Bijleveld langs de A12 bij Harmelen kreeg de primeur. De TotalEnergies-locatie Schiphol is inmiddels omgebouwd en  Reeuwijk volgt. In de aankondigingen van de ombouw van de voormalige TotalEnergies-stations werd steeds aangegeven dat de Circle K de reiziger centraal zet. Een claim die Alimentation Couche-Tard Inc. op zich niet uniek...

Lees bericht


La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht

TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht

Circle K zet laatste puntjes op de I op station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de deze week de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Op dit moment worden de laatste pintjes op de I gezet. Zo wordt er onder andere nog een beeldbepalende 8-deurs drinkcooler in de locatie geplaatst.

Lees bericht


Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht

JRE-Nederland doet mee aan Week Zonder Vlees & Zuivel

Actieweek – JRE-Jeunes Restaurateurs doet mee aan de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. De restaurants willen de gasten een week traceren op eten en te drinken, zonder vlees en zuivel. De restaurateurs zijn van mening dat “deze kleine moeite een onvoorstelbaar positieve impact kan hebben op mens, dier en milieu”.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid