Euro-Toques start en inspireert met regiodagen


Restaurant - Onlangs vond de eerste club dag van Euro-Toques Nederland in de regio plaats in het Groningse Molenrij. Onder de noemer “Euro-Toques inspireert” werd een smaakevenement georganiseerd, dat niet leden de kans geeft om kennis te maken met de uitgangspunten van Euro-Toques. Na de ontvangst door Wicher Werk en Sigrid Heeres van Restaurant ’t Korensant en een rondleiding door hun bedrijf met kruiden- en groentetuin verplaatste het gezelschap zich naar Borg Verhildersum in Leens. Hier werden diverse presentaties gegeven door verenigingen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan net als Euro-Toques. Na de presentaties werd er een workshop “Wild uitbenen” gegeven door ambachtelijk slager Aad van Heerwaarden uit Texel. Onder leiding van chef- Kok Wicher Werk hebben leerlingen keuken en bediening van het ROC Noorderland in Groningen het hert verwerkt in een buffet. Euro-Toques wil in de toekomst vaker van dit soort clubdagen organiseren in het hele land en aspirant-leden zo de kans bieden om kennis te maken met de Code van Eer die Euro-Toques hanteert. Bron: Euro-Toques

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid