Foodora stopt 15 september definitief in Nederland


Bezorgdienst – Maaltijdenbezorger Foodora stopt zaterdag 15 september definitie in Nederland. Het bedrijf had een maand geleden al aangekondigd te zullen stoppen, alleen was nog niet duidelijk precies wanneer. Klanten melden nu aan @FoodClicks dat de einddatum 15 september is. Foodora stopt in Nederland omdat het niet kon opboksen tegen de concurrentie van Thuisbezorgd, Deliveroo en UberEats. "Samen met Delivery Hero hebben we moeten concluderen dat het met de huidige ontwikkelingen in de markt niet mogelijk is om een nummer 1 of 2 positie in de markt te veroveren tegen redelijke investeringen", motiveerde Vincent Hosman, directeur Nederland, de beslissing een maand geleden om zich als bezorgdienst terug te trekken uit Nederland Geen koper Foodora, dat onderdeel uit maakt van Delivery Hero in Berlijn, zocht aanvankelijk een koper voor de bezorgdienst, maar toen het daarin niet slaagde werd besloten de activiteiten te beëindigen. Bij die gelegenheid werd aangekondigd dat de activiteiten in Nederland langzaamaan zouden worden afgebouwd. Bedrijven die met Foodora samenwerken laten nu weten dat zij een brief hebben ontvangen waarin wordt gemeld dat zaterdag 15 september de activiteiten van de bezorgdienst definitief worden gestaakt. Bij Foodora Nederland was niemand bereikbaar voor een verdere toelichting. Bron: @FoodClicks Bezorgdienst – Maaltijdenbezorger Foodora stopt zaterdag 15 september definitie in Nederland. Het bedrijf had een maand geleden al aangekondigd te zullen stoppen, alleen was nog niet duidelijk precies wanneer. Klanten melden nu aan @FoodClicks dat de einddatum 15 september is. Foodora stopt in Nederland omdat het niet kon opboksen tegen de concurrentie van Thuisbezorgd, Deliveroo en UberEats. "Samen met Delivery Hero hebben we moeten concluderen dat het met de huidige ontwikkelingen in de markt niet mogelijk is om een nummer 1 of 2 positie in de markt te veroveren tegen redelijke investeringen", motiveerde Vincent Hosman, directeur Nederland, de beslissing een maand geleden om zich als bezorgdienst terug te trekken uit Nederland Geen koper Foodora, dat onderdeel uit maakt van Delivery Hero in Berlijn, zocht aanvankelijk een koper voor de bezorgdienst, maar toen het daarin niet slaagde werd besloten de activiteiten te beëindigen. Bij die gelegenheid werd aangekondigd dat de activiteiten in Nederland langzaamaan zouden worden afgebouwd. Bedrijven die met Foodora samenwerken laten nu weten dat zij een brief hebben ontvangen waarin wordt gemeld dat zaterdag 15 september de activiteiten van de bezorgdienst definitief worden gestaakt. Bij Foodora Nederland was niemand bereikbaar voor een verdere toelichting. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht


‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht



NLVVM viert 7e editie Dag van de Maaltijdbezorger

Maaltijdbezorging - De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) zet zich voor het 7e jaar op rij in voor landelijke waardering van de maaltijdbezorger. Op 21 september - De Dag van de Maaltijdbezorger - zullen de bij de NLVVM aangesloten formules de maaltijdbezorgers persoonlijk in het zonnetje zetten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid