Gastrobarconcept van Ron Blaauw straks ook aan zee


Als sterrenchef is Ron Blaauw altijd inventief geweest, met Ron Gastrobar, met thuisbezorging, maar in coronatijd ook met het uitzetten van chefs voor thuis

Formulenieuws – Ron Gastrobar krijgt een locatie aan zee. Vanaf 1 september is het horecaconcept van sterrenchef Ron Blaauw te vinden in Bloemendaal, als ‘Ron Gastrobar Bij de C’.

Precies 10 jaar geleden werd Ron Gastrobar voor het eerst in Amsterdam geopend. Kenmerkend voor het concept is, volgens Ron Blaauw, het menu met makkelijk te delen gerechten, gecombineerd met een paar specials zoals bijvoorbeeld een ribstuk van de barbecue of een verse vis voor twee.

Toen Blaauw Bij de C bezocht, voelde hij meteen dat dit een nieuwe plek voor een Ron Gastrobar moest zijn. Het is tevens voor het eerst dat de eigenaren Koen van den Hurk en Julius van Zelderen werkzaam blijven en samen met Ron hun restaurant het restaurant gaan runnen. Het restaurant biedt plaats voor 120 personen. Blaauw: “Ik kan niet wachten om hier het gastrobarzaadje te planten. Het restaurant is trouwens extra bijzonder door de evenementenlocatie midden in de duinen, mét ruime parkeergelegenheid”.

Ook Van den Hurk vertelt is enthousiast: “Ik heb voor veel grote namen gewerkt en om nu Ron Blaauw aan dat rijtje toe te voegen, da’s wel echt een eer. De zaak swingt al, maar doordat we er nu een Ron Gastrobar van gaan maken wordt het pas echt feest.” Daar is mede-eigenaar Van Zelderen ook van overtuigd:  “We zijn lekker down-to-earth en passen daarom eigenlijk precies in het Ron Gastrobar-plaatje.”

Bron: Ron Gastrobar/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid