'Geit in de wei' van 't Boshuys in Best 'lekkerste maaltijdsalade van Nederland'

Jop Moorman, jurylid Wieteke Posthumus, winnaar Henri van den Einden en Marina Tjitrodipo tijdens de prijsuitreiking

Horeca - De maaltijdsalade ‘Geit in de wei’ van restaurant ‘t Boshuys in Best is uitgeroepen tot ‘lekkerste en gezondste maaltijdsalade van Nederland’.

De maaltijdsalade werd op horecavakbeurs Horecava in Amsterdam RAI tijdens de De Lekkerste Wedstrijden bereid door Henri van den Einden van ‘t Boshuys. De tweede plaats was voor maaltijdsalade ‘Happy Landing’ van Marina Tjitrodipo van Murphy’s op Schiphol Amsterdam, gevolgd door Jop Moorman van Fresh & Easy uit Arnhem met de creatie ‘Moeders mooiste’ op de derde plaats. Salade ‘Geit in de wei’ zorgde bij de jury van de vakwedstrijd voor een wauw-effect. Volgens de jury is de winnende salade met onder meer Elstar appels, spruiten en parel couscous ‘een schilderij van kleuren’. De Lekkerste Wedstrijden worden jaarlijks tijdens de Horecava gehouden en zijn bedoeld voor ondernemers en medewerkers van horecabedrijven.

Meer over innovaties en trends op de Horecava in de komende januari-uitgave van @FoodClicks

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk