GIJS streekproducten start samenwerking met cateraar Albron

Catering – Cateraar Albron gaat samenwerken met Gijs streekproducten. Dat heeft de cateraar vandaag bekend gemaakt.

Vanaf mei zijn in ruim 100 bedrijfsrestaurants met de formule Onze Keuken producten van Hollandse bodem verkrijgbaar die bereid zijn door echte ambachtslieden. Rond de zomer moet dat aantal gegroeid zijn tot 300 á 400 restaurants.

Albron en StreekSelecties, de organisatie achter de productlijn GIJS streekproducten, hebben na een succesvolle pilot bij 10 Onze Keuken locaties besloten om 30 GIJS producten op te nemen in het assortiment van 300 á 400 restaurants van Albron. ‘Een nieuwe uitdaging’, noemt René Bink, directeur van StreekSelecties, de samenwerking. ‘Dankzij ons brede assortiment en de flexibiliteit van onze producenten, kunnen we ook hier weer écht maatwerk leveren.’

De producten van GIJS passen goed binnen de formule van Onze Keuken. Rogier Claessens, formulemanager Onze Keuken van Albron: ‘In Onze Keuken draait alles om lekker en vers eten & drinken in een huiselijke sfeer. Verse, duurzame producten, het liefst uit de regio, staan centraal. GIJS streekproducten zijn smaakvol en hebben ieder een mooi verhaal, wat we vertellen aan onze gasten. In alle opzichten een waardevolle aanvulling op ons assortiment.’

De GIJS streekproducten die door Albron worden afgenomen zijn lokale lekkernijen van veelal kleinschalige producenten. In totaal omvat het assortiment zo’n 120 producten van Nederlandse bodem, bereid door boeren, bakkers en slager. De producten zijn ook verkrijgbaar bij PLUS supermarkten en bij bepaalde horeca, hotels, boerderijwinkels en andere cateraars, zoals bijvoorbeeld Bilderberg Hotels, Westcord Hotel en ziekenhuizen.

Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek