Harry Stofberg nieuwe voorzitter Victoria Trading

Harry Stofberg volgt Rene van Klooster op als voorzitter bij Victoria Trading

Persoonlijk - Met ingang van 1 juli 2017 zal Harry Stofberg, de nieuwe onafhankelijk voorzitter worden van Victoria Trading, het inkoop collectief waar Albron, De Efteling, Vermaat, La PLace, FFC, HMS Host en Total bij aangesloten zijn. Hij volgt daarmee Rene van Klooster op, die te kennen had gegeven te willen stoppen.

Harry Stofberg is geen onbekende in de foodservice branche. Hij heeft jaren bij Unilever gewerkt zowel in marketing & sales rollen als in algemeen management. Bas Holshuijsen, algemeen directeur FFC: "Ik ken Harry als een goede bruggenbouwer, strateeg en bijzonder prettig mens en dat is precies waar Victoria Trading op dit moment behoefte aan heeft. ”

Zorgvuldige keuze

Teun Verheij algemeen directeur van Albron over het vinden van de juiste kandidaat: We wilden iemand met een goed netwerk, iemand die de cohesie versterkt en tegelijkertijd de uitgangspunten van de samenwerking van Victoria Trading bewaakt. Dat zijn essentieel voorwaarden. Na diverse gesprekken te hebben gehad met Harry Stofberg denken we in hem de juiste kandidaat te hebben gevonden. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat Harry, Victoria Trading zal kunnen leiden door de komende jaren.“

Afscheid Rene van Klooster

Na enkele jaren prettig samengewerkt te hebben was het voor Rene van Klooster tijd om het stokje over te geven aan een opvolger. Rene van Klooster: “Ik ben een retailman en heb inmiddels gemerkt dat de foodservice markt echt een heel andere tak van sport is. Zowel in materialiteit en complexiteit als het verschil in de business van de diverse leden."

Bron: Victoria Trading/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek