Hema rookworst eindelijk ook biologisch


Formulenieuws – Er was al veel kritiek na de presentatie van de nieuwe winkelformule in september. De toelichting dat Hema meer in superfoods en biologische producten ging doen, was niet terug te vinden bij de rookworsten. Maar vanaf vandaag is de icoon van het winkelmerk dan eindelijk verkrijgbaar in een ‘biologische‘ variant. Om de introductie te vieren op de dag dat Hema ook is uitgeroepen tot meest onmisbare merk in Nederland is op een akker nabij de Polderbaan is de vorm van een megarookworst van maar liefst vijf hectare neergelegd. Vliegreizigers op de Schiphol kunnen bij thuiskomst de biologische variant gelijk proberen op Schiphol. De biologische rookworst, die SKAL gecertificeerd is, is gemaakt van biologisch vlees van het Nederlandse landvarken. De biologische rookworst wordt op traditionele wijze gerookt boven smeulend eiken- en beukenhout en langzaam gerijpt zodat de smaak op z’n best is. De worst is vrij van onnatuurlijke kleur-, geur- en smaakstoffen. Hema heeft de rookworsten sinds 1936 de rookworsten in het assortiment. Iedere 3 seconden gaat er een rookworst over de toonbank. Onmiskenbaar is de rookworst een van de meest geliefde producten. Mede daarom is de keten vandaag door het Nederlandse publiek wederom uitgeroepen tot ‘Meest Onmisbare Merk van Nederland’. Het is voor de 7e keer op rij dat Hema deze titel in de wacht sleept. De titel wordt ieder jaar uitgereikt door het European Institute for Brand Management (EURIB). Maar liefst drie kwart van de Nederlanders geeft aan niet zonder Hema te kunnen. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid