Hofhouse in Den Haag breidt uit met vierde vestiging hamburgerformule Burgerz

Burgerz, een initiatief van de zusjes Peerenboom, heeft in Hofhouse in Den Haag de vierde vestiging geopend

Convenience - In Hofhouse, de nieuwe culinaire hotspot naast treinstation Den Haag Centraal, is de vierde vestiging van burgerformule Burgerz geopend.

Burgerz, een initiatief van de zusjes Peerenboom, biedt een keuze aan innovatieve burgers met een funky twist. De huisgemaakte burgers zijn puur, duurzaam en vers en bevatten geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Naast een goed stuk vlees gelooft Burgerz ook in een eerlijke plantaardige keuken. Daarom staan er verschillende vegetarische burgers op de kaart, waaronder de veganistische The Dutch Weed Burger, een combinatie van soja en zeewier. Ook serveert Burgerz verantwoorde en kwalitatief hoogwaardige producten en staan er old fashioned milkshakes, bier en wijn op het menu.

Foodconcepten
De vierde vestiging van Burgerz is geopend in Hofhouse, een culinaire hotspot dat plaats biedt aan verschillende foodconcepten. Voorbijgangers, zakelijke bezoekers, lokale gasten en toeristen kunnen er terecht voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Naast Burgerz vindt de consument er de foodformules SLA, Da Portare VIA, MadMex, Noomi en Toastable en twee pop-up concepten. Deze worden dit seizoen ingevuld door de horecaconcepten Lekkernijs en Zilt en Zalig. De acht ‘foodunits’ zijn verspreid over drie grote clusters, met in ieder cluster twee verschillende eetgelegenheden. Hofhouse is zeven dagen per week open.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk