Horecava 2013 van start

Innoveer is een belangrijk themaplein op de Horecava.

Beurzen – De Horecava 2013 is van start gegaan. De beurs is met 6 werelden, ruim 500 exposanten, 200 noviteiten en vele wedstrijden, workshops en bijeenkomsten, de ontmoetingsplaats voor professionals werkzaam in de foodservice-industrie.

Van 7 t/m 10 januari vindt in Amsterdam RAI wederom een inspirerende en innovatieve editie van Horecava, hét nationale platform voor professionals in de foodservice-industrie, plaats. Een bezoek aan de Horecava is een manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Ondernemers, organisaties, industrie en toeleveranciers krijgen een beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën.

Innovatie is het sleutelwoord voor Horecava, daarom wordt ook tijdens deze beurseditie weer de Horecava Innovation Award uitgereikt. Deze prijs is bestemd voor de beste innovatie in de branche. Uit alle inzendingen zijn 16 producten genomineerd in 4 categorieën: Food & Beverage, Equipment & Services, Interior & Design en Concepts & Co-Creation. Vandaag, de eerste dag van Horecava, worden zowel de vier categoriewinnaars als de overall winnaar bekend gemaakt. Sinds de vorige editie van Horecava is er ook een Publieksprijs. Tijdens de beurs kunnen bezoekers op de themawereld 'INNOVEER!' de 16 nominaties voor de Horecava Innovation Award 2013 bewonderen.

Bron: FoodClicks
 

Auteur: Martijn Louws