Horecava nomineert 16 inzendingen voor Innovation Award 2017

Volgens de beursorganisatie van de Horecava zijn de Nederlandse horeca en haar toeleveranciers weer volop aan het innoveren

Beurzen - Horecavakbeurs Horecava heeft woensdag uit 132 inzendingen de zestien nominaties bekend gemaakt die gaan strijden om de Horecava Innovation Award 2017.

Volgens de beursorganisatie is met 132 inzendingen het aantal ingezonden innovaties zeer hoog, al is het in de 17-jarige geschiedenis van de wedstrijd net geen record. Het duidt er volgens Horecava wel op dat de Nederlandse horeca en haar toeleveranciers weer volop aan het innoveren zijn. Nominaties zijn onder meer fastfood takeaway concept The Barn, Bram’s Gourmet Frites, Taste the Dutch Masters, Foam Locus, Hemelswater bier, Treelife Original Birchwater, Pieper Bier van restaurant Instock en Yespers Granola. Tijdens de opening van de 61ste Horecava, op maandag 9 januari, worden de overall winnaar, de categoriewinnaars, de winnaar van de Karel de Vos Duurzaamheid Award en van de publieksprijs bekend gemaakt. De Horecava, de grootste vakbeurs voor professionals in de foodserviceindustrie, vindt plaats van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2017 in RAI Amsterdam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk