Hutten de Guijt maakt lekkerste broodje voor onderweg


Horecava - Eric van Helvoort, werkzaam bij Hutten de Guijt, won met zijn broodje ‘Ik hou van Holland’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move’. Deze wedstrijd werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van trein-, bus-, tank/pompstations, vliegvelden en andere high traffic locaties. Het winnende broodje bestond uit ingrediënten zoals huisgemaakte rookworst en piccalilly, aardappel zuurkoolsalade en brood met rozemarijn zeezout. “Elk onderdeel was nog eens extra op smaak gebracht en de ingrediënten waren verassend fris voor de combinatie met de huisgemaakte rookworst”, aldus de jury onder aanvoering van Bernd Beekman van de Lekkerste Wedstrijden. Behalve Hutten de Guijt deden ook onder meer medewerkers van HMSHost mee en diverse teams van deli2go, het foodmerk van Shell. Opdracht van de vakwedstrijd ‘Het lekkerste broodje On the move’ is het ter plaatse bereiden en serveren van vijf identieke broodjes. Snelheid is daarbij van belang, evenals het feit dat het broodje handzaam moet zijn. Voor wat betreft dat laatste vond de jury dat daarin nog wat verbetering moet komen bij de deelnemers. “Dus wie ook volgend inschrijft, let daar op”, aldus juryvoorzitter Beekman. In het kader van gezonde en verantwoorde voeding is het stimuleren van gezonde componenten bij het broodje wenselijk. Ook het berekenen van de calorische waarde is hierbij van belang, de deelnemer moesten ter plaatse dan ook toelichten. Top 3: 1. Eric van Helvoort van Hutten de Guijt uit Veghel, met de creatie 'Ik hou van Holland'. 2. Quint de Heus van HMS Host Schiphol uit Amsterdam, met de creatie 'Great Experience'. 3. Ferliyan Palimbong van HMS Host uit Amsterdam, met de creatie 'Rasa Bread'. Bron: @FoodClicks   Horecava - Eric van Helvoort, werkzaam bij Hutten de Guijt, won met zijn broodje ‘Ik hou van Holland’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move’. Deze wedstrijd werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van trein-, bus-, tank/pompstations, vliegvelden en andere high traffic locaties. Het winnende broodje bestond uit ingrediënten zoals huisgemaakte rookworst en piccalilly, aardappel zuurkoolsalade en brood met rozemarijn zeezout. “Elk onderdeel was nog eens extra op smaak gebracht en de ingrediënten waren verassend fris voor de combinatie met de huisgemaakte rookworst”, aldus de jury onder aanvoering van Bernd Beekman van de Lekkerste Wedstrijden. Behalve Hutten de Guijt deden ook onder meer medewerkers van HMSHost mee en diverse teams van deli2go, het foodmerk van Shell. Opdracht van de vakwedstrijd ‘Het lekkerste broodje On the move’ is het ter plaatse bereiden en serveren van vijf identieke broodjes. Snelheid is daarbij van belang, evenals het feit dat het broodje handzaam moet zijn. Voor wat betreft dat laatste vond de jury dat daarin nog wat verbetering moet komen bij de deelnemers. “Dus wie ook volgend inschrijft, let daar op”, aldus juryvoorzitter Beekman. In het kader van gezonde en verantwoorde voeding is het stimuleren van gezonde componenten bij het broodje wenselijk. Ook het berekenen van de calorische waarde is hierbij van belang, de deelnemer moesten ter plaatse dan ook toelichten. Top 3: 1. Eric van Helvoort van Hutten de Guijt uit Veghel, met de creatie 'Ik hou van Holland'. 2. Quint de Heus van HMS Host Schiphol uit Amsterdam, met de creatie 'Great Experience'. 3. Ferliyan Palimbong van HMS Host uit Amsterdam, met de creatie 'Rasa Bread'. Bron: @FoodClicks  

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid