Hutten en MECC verlengen samenwerking

Hutten en MEC proosten op het verlengen van de samenwerking. Vlnr: Marc Bollen (Hutten), Rob van de Wiel (MECC), Patrick Ummels (MECC) en Michiel Wijnstroom (Hutten)

Samenwerking - Hutten en MECC Maastricht hebben hun samenwerking met vier jaar verlengd. De cateraar uit Veghel was het afgelopen jaar al verantwoordelijk voor een deel van de culinaire invulling van meerdere events in het congres- en beurscentrum in Maastricht, zoals Jumping Indoor Maastricht en meerdaagse nationale en internationale congressen en bijeenkomsten.

Hutten is als cateraar vooruitstrevend op het gebied van sociale en culinaire innovatie. MECC  beschikt over drie expositiehallen met een totale vloeroppervlakte van 27.000 m2. In 2015 werd MECC uitgeroepen tot beste congreslocatie van Nederland. MECC is jaarlijks gastheer van onder meer kunstbeurs TEFAF,  Jumping Indoor Maastricht en de BBB-dagen.

Beide bedrijven hebben de intentie uitgesproken om te groeien. “Met Hutten continueert MECC een duurzaam dienstverleningsconcept waarin innovatie, culinair vakmanschap en creativiteit centraal staan,” zegt Marc Bollen, manager sales van Hutten. “Onze samenwerkers hebben het afgelopen jaar ook kunnen laten zien wat onze gastvrijheid betekent.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek