IENS-gebruikers waarderen niet alleen sterrenrestaurants in Top 2018
Verkiezing – Restaurant De Librije wint ook dit jaar de culinaire publieksprijs van Nederland en is uitgeroepen als winnaar van de IENS Top 2018. Op een verrassende tweede plaats staat nieuwkomer Calva uit Nootdorp. De IENS Top wordt elk jaar samengesteld op basis van recensies van restaurantbezoekers. Dit jaar waren dat ruim 160.000 recensies. Sinds de eerste IENS Top in 2001, zorgen de recensies van IENS gebruikers voor een gevarieerde lijst met verrassende resultaten van eetgelegenheden door het hele land. Twaalf van de honderd best beoordeelde restaurants kwamen vorig jaar nog niet in de lijst voor. Diversiteit Ook aan diversiteit qua keukens maakt de IENS Top een sprong vooruit. Nieuwe keukens die dit jaar in de IENS Top voorkomen zijn de Afghaanse, Australische, Oost-Europese, Surinaamse, Syrische en Vietnamese keuken. Verschillende awards Naast de landelijke Top 10 reikt IENS ook awards uit aan het best beoordeelde restaurant per provincie en aan het restaurant met het hoogste aantal recensies. Met ruim duizend recensies wint het Rotterdamse restaurant Rosso deze award voor het tweede jaar op rij. De IENS Top 10 bestaat uit: 1. Restaurant De Librije, Zwolle 2. Calva, Nootdorp 3. MR. CHANG, Waalre 4. De Lindehof, Nuenen 5. De Oranjerie, Barneveld 6. ’t Molenhuys, Rijkevoort 7. Restaurant De Wachter, Alblasserdam 8. Restaurant Vanille, Eijsden 9. Lounge Restaurant Pomerol, Landgraaf 10. Hendrik van Maurick, Vught Bron: IENS Verkiezing – Restaurant De Librije wint ook dit jaar de culinaire publieksprijs van Nederland en is uitgeroepen als winnaar van de IENS Top 2018. Op een verrassende tweede plaats staat nieuwkomer Calva uit Nootdorp. De IENS Top wordt elk jaar samengesteld op basis van recensies van restaurantbezoekers. Dit jaar waren dat ruim 160.000 recensies. Sinds de eerste IENS Top in 2001, zorgen de recensies van IENS gebruikers voor een gevarieerde lijst met verrassende resultaten van eetgelegenheden door het hele land. Twaalf van de honderd best beoordeelde restaurants kwamen vorig jaar nog niet in de lijst voor. Diversiteit Ook aan diversiteit qua keukens maakt de IENS Top een sprong vooruit. Nieuwe keukens die dit jaar in de IENS Top voorkomen zijn de Afghaanse, Australische, Oost-Europese, Surinaamse, Syrische en Vietnamese keuken. Verschillende awards Naast de landelijke Top 10 reikt IENS ook awards uit aan het best beoordeelde restaurant per provincie en aan het restaurant met het hoogste aantal recensies. Met ruim duizend recensies wint het Rotterdamse restaurant Rosso deze award voor het tweede jaar op rij. De IENS Top 10 bestaat uit: 1. Restaurant De Librije, Zwolle 2. Calva, Nootdorp 3. MR. CHANG, Waalre 4. De Lindehof, Nuenen 5. De Oranjerie, Barneveld 6. ’t Molenhuys, Rijkevoort 7. Restaurant De Wachter, Alblasserdam 8. Restaurant Vanille, Eijsden 9. Lounge Restaurant Pomerol, Landgraaf 10. Hendrik van Maurick, Vught Bron: IENS
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Joris Peters zoekt opvolger Aan de Zweth in Schipluiden
Restaurant - Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft gelegen restaurant wordt ter overname aangeboden omdat de ondernemer elders een nieuwe uitdaging wil aangaan in een kleiner restaurant.
Lees berichtRestaurantplatforms Formitable en Zenchef bundelen krachten
Samenwerking - Het Amsterdamse groeiplatform voor restaurants Formitable en de Parijse ontwikkelaar van restauranttechnologie Zenchef gaan hun krachten bundelen. Door de samenwerking kunnen beide partijen efficiënter innoveren en hun eigen marktpositie in Europa verstevigen.
Lees berichtCulinair talent in spotlight bij Food Reporter en Chefs (R)Evolution
Horecatalent - Food Reporter, Gault&Millau en Chefs (R)Evolution gaan een samenwerking aan, met als doel nieuw culinair talent gezamenlijk een podium te bieden. Tijdens Chefs (R)Evolution op 4 en 5 september wordt er door De Librije extra aandacht voor culinair talent gecreëerd, met de HillBilly competitie en door de inzet van koksopleidingen. Bovendien wordt daar in samenwerking met...
Lees berichtBabyvoeding van sterrenchefs voor Babe Baby Foods
Babyvoeding - Babe, bekend van de gezonde en culinaire babyvoeding, heeft samen met sterrenchefs Jonnie Boer van De Librije en Sidney Schutte een speciale babyvoeding gemaakt. Twee culinaire smaken die toegevoegd worden aan de Babe collectie van 6 smaken.
Lees berichtWijnen van Astrid Joosten en Thérèse Boer bij De Klok Dranken
Samenwerking – De vinologen Astrid Joosten en Thérèse Boer hebben in De Klok Dranken hun distributeur gevonden voor hun wijnen. De afzet van de wijnen van de twee personalities groeit binnen de horeca, waardoor een professionele distributiepartner nodig was. Astrid Joosten en Thérèse Boer hebben die partner gevonden in De Klok Dranken, DKD: “Met hun zeer professionele...
Lees bericht