Ineke van de Laak nieuwe directeur Kruisherenhotel Maastricht


Van de Laak was voordat zij directeur werd van het Kruisherenhotel Maastricht werkzaam bij het Amstel Hotel in Amsterdam

Benoeming - Ineke van de Laak (55) is eind 2023 gestart als nieuwe directeur/gastvrouw van Kruisherenhotel Maastricht. Van de Laak was hiervoor werkzaam bij het Amstel Hotel in Amsterdam. In haar nieuwe functie richt ze zich op het verder perfectioneren van de gastbeleving van het 5-sterren designhotel in de binnenstad van Maastricht.

Van de Laak heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen diverse functies in de hotelbranche. Daarnaast heeft ze ervaring met het geven van trainingen op het gebied van gastvrijheid voor diverse internationale 5-sterrenhotels maar bijvoorbeeld ook voor Koninklijke huizen en mega-jachteigenaren. Ook was zij meer dan zeven jaar verantwoordelijk voor trainingen bij The International Butler Academy. Deze ervaring is voor Oostwegel Collection enorm van waarde om de gastvrijheid van het Kruisherenhotel Maastricht naar een nog hoger niveau te brengen.

Bron: Oostwegel Collection/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bar take-overs door rummerk Flor de Caña

Bars – In november en december bundelt Flor de Caña de krachten met diverse locaties in Amsterdam en Rotterdam, zodat iedereen kan kennismaken met de exclusieve cocktails met Flor de Caña-rum. Tijdens deze verschillende evenementen in cocktailbars, hotels en restaurants, zal het Nicaraguaanse rummerk voor één nacht de bar overnemen.

Lees bericht




Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants verder als Oostwegel Collection

Horeca - Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants gaat vanaf donderdag verder onder de naam Oostwegel Collection. De onderneming uit Limburg bestaat uit drie luxe hotels en zeven restaurants en is sinds 1980 een begrip in Nederland en daarbuiten. De Oostwegel Collection heeft als missie: het creëren van inspirerende belevingen en samen bouwen aan een nalatenschap, die verder gaat dan de...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid