Latijns-Amerikaans restaurant Selva opent in nhow Amsterdam RAI


Selva neemt haar gasten mee op een gastronomische reis door het karakteristieke en gevarieerde Latijns-Amerikaanse landschap

Hotel – Een nieuw culinair hoogstandje op de 24e verdieping van het designhotel nhow Amsterdam RAI heeft de deuren geopend. Deze culinaire bestemming draagt de naam Selva en is een ode aan het regenwoud en een creatieve samensmelting van Minor Hotels en Younique Concepts.

Selva neemt haar gasten mee op een gastronomische reis door het karakteristieke en gevarieerde Latijns-Amerikaanse landschap, waarbij gerechten uit Mexico, Peru en Brazilië centraal staan. Of het nu gaat om ceviche, gegrild vlees of zeevruchten; de charme van de open houtskoolgrill brengt elk gerecht tot leven, en zorgt voor een onvergetelijke live ervaring. Op de kaart is ook een breed scala aan vegetarische en veganistische opties te vinden. Het restaurant van 700 vierkante meter biedt plaats aan 137 dinerende gasten en 45 zitplaatsen in de cocktailbar, op de hoogste verdieping van nhow Amsterdam RAI. De keuken wordt geleid door Roberto Torres.

Sonora cocktailbar

Op dezelfde verdieping opent ook cocktailbar Sonora haar deuren, met een uitgebreide selectie cocktails. De cocktails zijn bedacht door Rudi, de Bar Manager, en Laurynas, de Head Bartender. nhow Amsterdam RAI en Younique Concepts werken samen in de ontwikkeling van Selva en Sonora. Beide partijen vullen elkaar aan. nhow Amsterdam RAI is een plek waar hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele expressies samenvloeien. Younique Concepts is een team van enthousiaste hospitality-minded professionals met een duidelijke missie: het ontwikkelen van duurzame en innovatieve hospitality concepten die inspelen op de huidige trends en toekomstige behoeften.

Bron: nhow Amsterdam Rai/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Orbisk bestaat 5 jaar en heeft inmiddels 737.520 kilo voedsel gered

Voedselverspilling - Orbisk, een Nederlandse scale-up die zich inzet voor een duurzamer voedselsysteem, bestaat vijf jaar. Het jubileum wordt gevierd met de lancering van een Impact Report. Uit dit eerste rapport blijkt onder andere dat Orbisk wereldwijd 737.520 kilo voedsel heeft gered uit de afvalbak, wat neerkomt op zo'n 1,6 miljoen maaltijden.

Lees bericht

Younique Concepts en Vermaat bundelen de krachten aan de Amstel

Formulenieuws - Younique Concepts en Vermaat gaan samen een vernieuwde invulling geven aan de horecalocatie Amstel1. Daarmee krijgt het partnership tussen de twee bedrijven nog meer vorm.  Beide bedrijven werken al samen met de Pesca pop-ups op de Dutch Grand Prix en de TEFAF, waar Vermaat de food hospitality verzorgt.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid