Latijns-Amerikaans restaurant Selva opent in nhow Amsterdam RAI
Hotel – Een nieuw culinair hoogstandje op de 24e verdieping van het designhotel nhow Amsterdam RAI heeft de deuren geopend. Deze culinaire bestemming draagt de naam Selva en is een ode aan het regenwoud en een creatieve samensmelting van Minor Hotels en Younique Concepts.
Selva neemt haar gasten mee op een gastronomische reis door het karakteristieke en gevarieerde Latijns-Amerikaanse landschap, waarbij gerechten uit Mexico, Peru en Brazilië centraal staan. Of het nu gaat om ceviche, gegrild vlees of zeevruchten; de charme van de open houtskoolgrill brengt elk gerecht tot leven, en zorgt voor een onvergetelijke live ervaring. Op de kaart is ook een breed scala aan vegetarische en veganistische opties te vinden. Het restaurant van 700 vierkante meter biedt plaats aan 137 dinerende gasten en 45 zitplaatsen in de cocktailbar, op de hoogste verdieping van nhow Amsterdam RAI. De keuken wordt geleid door Roberto Torres.
Sonora cocktailbar
Op dezelfde verdieping opent ook cocktailbar Sonora haar deuren, met een uitgebreide selectie cocktails. De cocktails zijn bedacht door Rudi, de Bar Manager, en Laurynas, de Head Bartender. nhow Amsterdam RAI en Younique Concepts werken samen in de ontwikkeling van Selva en Sonora. Beide partijen vullen elkaar aan. nhow Amsterdam RAI is een plek waar hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele expressies samenvloeien. Younique Concepts is een team van enthousiaste hospitality-minded professionals met een duidelijke missie: het ontwikkelen van duurzame en innovatieve hospitality concepten die inspelen op de huidige trends en toekomstige behoeften.
Bron: nhow Amsterdam Rai/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
NH Hotel Group wordt Minor Hotels Europe & Americas
Hotels - NH Hotel Group, onderdeel van Minor Hotels, zal voortaan opereren als Minor Hotels Europe & Americas. Dit is onlangs besloten.
Lees berichtOrbisk bestaat 5 jaar en heeft inmiddels 737.520 kilo voedsel gered
Voedselverspilling - Orbisk, een Nederlandse scale-up die zich inzet voor een duurzamer voedselsysteem, bestaat vijf jaar. Het jubileum wordt gevierd met de lancering van een Impact Report. Uit dit eerste rapport blijkt onder andere dat Orbisk wereldwijd 737.520 kilo voedsel heeft gered uit de afvalbak, wat neerkomt op zo'n 1,6 miljoen maaltijden.
Lees berichtYounique Concepts en Vermaat bundelen de krachten aan de Amstel
Formulenieuws - Younique Concepts en Vermaat gaan samen een vernieuwde invulling geven aan de horecalocatie Amstel1. Daarmee krijgt het partnership tussen de twee bedrijven nog meer vorm. Beide bedrijven werken al samen met de Pesca pop-ups op de Dutch Grand Prix en de TEFAF, waar Vermaat de food hospitality verzorgt.
Lees berichtNieuw horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub in Carlton Oasis
Horecaconcept - Carlton Oasis in Spijkenisse heeft onlangs het volledig gerenoveerde ROAM & Desert Inn Pub geopend. Het hotel deelde de nieuwe horeca-ervaring met gasten en lokale bewoners.
Lees berichtYounique Concepts opent sky bar ‘Hasta La Vista, Baby!’
Horecaconcept - Op de negentiende verdieping van hotel INNSiDE by Meliá aan de Amsterdamse Zuidas opent Younique Concepts het horecaconcept ‘Hasta La Vista, Baby!’ Het is een fast-casual restaurant met een Spaans-Portugese keuken.
Lees berichtVisrestaurant Pesca opent locaties in Frankrijk en Duitsland
Formulenieuws - Visrestaurant Pesca, bekend om haar in-house vismarkt, laat weten twee nieuwe locaties te openen in het buiteland. De vestigingen worden geopend in Nice en in Hamburg en zijn een belangrijke stap in de internationale toekomst van het visrestaurant.
Lees bericht