Lekkerland-beurs Convenience in Actie’17 in teken van innovaties

Meer dan zeventig fabrikanten actief in het out-of-homekanaal zijn aanwezig op beurs Convenience in Actie’17

Beurzen - Heineken 0.0, Sprite zonder suiker en calorieën, Bifi Turkey, Sourcy water met een fruitsmaak, Pringles Tortilla en Verkade Digestive Bites zijn een paar van de innovaties van beurs Convenience in Actie’17 die maandag in Maarssen wordt gehouden.

De vijfde editie van beurs Convenience in Actie’17 van groothandel Lekkerland die maandag in DeFabrique in Maarssen wordt gehouden, staat in het teken van innovatie. Het blijkt dat met de aantrekkende economie fabrikanten die actief zijn in het out-of-homekanaal, waarvan er zeventig op de beurs aanwezig zijn, weer volop aan het innoveren zijn geslagen. Convenience in Actie’17 toont vooral veel nieuwe producten in de categorie dranken, zoetwaren en snacks. Zo lanceren grote drankenaanbieders als Coca-Cola, Vrumona en Hero nieuwe frisdranken die minder suiker en calorieën bevatten, net als nieuwe gezonde drankjes van Naturalicious en Aspire Healthy Vitality. Bij Heineken is er het nieuwe alcoholvrije Heineken 0.0 bier te proeven.

IJs
Firma Verkade combineert het beste van twee werelden met Verkade Digestive Bites, koekbolletjes omhuld met chocolade. Bij Cloetta wordt The Jelly Bean Factory gepresenteerd, een machine waar consumenten zelf een keuze uit 36 smaken glutenvrije jelly beans kunnen ‘tappen’. Naast introducties op de beurs ook nieuwe gemaksconcepten waaronder Madame Cocos, The Tosti Club, Johnny Doodle chocolade vanuit een foodtruck en ambachtelijke Luikse wafels van Wafel en Co. Unilever toont het nieuwe ijsassortiment met onder meer drie nieuwe ijsjes van Magnum en de Minions Bello, Feast Bar en Feast Sandwich van OLA. Convenience in Actie’17 wordt maandag 27 maart gehouden in DeFabrique in Maarsen van 11.00 - 17.00 uur.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk