Lekkerland nieuwe versleverancier De Haan Minerale Oliën

Petrol – Foodservice groothandel Lekkerland is vanaf 1 maart de nieuwe vers-, bakery en diepvriesleverancier voor alle 55 tankstations van De Haan. Beide partijen hebben hiervoor in januari een contract gesloten. Lekkerland leverde al langer tabak, zoetwaren, dranken, nonfood en e-vouchers. Bovendien maakt De Haan op zo’n 20 locaties gebruik van het Piacetto koffieconcept van Lekkerland; een compleet uitgeruste koffiebar-module inclusief machine en toebehoren.

Patrick Vanwersch, commercieel manager bij De Haan: ”Wij hebben veel vertrouwen in de toegevoegde waarde van Lekkerland op het gebied van foodservice concepten. De begeleiding, advisering en logistiek die Lekkerland levert zijn bepalend geweest voor onze keuze.” Hans Oberg, verkoop directeur bij Lekkerland Nederland vervolgt: “Lekkerland biedt complete foodservice oplossingen voor ‘on-the-go’ klanten. Wij zijn verheugd dat we nu ook hiervoor de voorkeurspartner van De Haan zijn geworden.”

Begin februari heeft De Haan een nieuwe shop geopend op snelweglocatie Esso ’t Loo bij Wezep (A28 Zwolle-Harderwijk). Hierin bevindt zich de eerste Nederlandse rijksweg ‘drive thru’ bakery, waar klanten snel een vers broodje kunnen krijgen vanuit de auto. De leveringen van het bakery assortiment, aanverwante producten en hardware evenals de begeleiding wordt hier inmiddels door Lekkerland verzorgd.

Bron: FoodClicks

Auteur: Martijn Louws