Magnicity bouwt nieuw horecaconcept bovenin Rotterdamse De Zalmhaven


Horecaconcept – In Rotterdam opent eind dit jaar een nieuw en innovatief restaurant- en bar concept in De Zalmhaven. In het hoogste gebouw van de Benelux gaat Magnicity, wereldleider in stedelijke recreatie op grote hoogte, een horecaconcept met experience openen op de 57ste & 58ste verdieping van dit hoge gebouw.

Met een hoogte van maar liefst 215 meter biedt De Zalmhaven straks een ongeëvenaard uitzicht op de Rotterdamse skyline, zo belooft Magnicity. Sinds de bouw is het complex de hoogste toren van de Benelux en daarmee de uitgelezen plek voor een nieuwe locatie van Magnicity. Zalmhaven CV en Magnicity hebben een langjarig huurcontract getekend voor de twee verdiepingen.

Onvergetelijke beleving

Magnicity is wereldleider op het gebied van stedelijke vrijetijdsbesteding op grote hoogte en expert in het beheer van panoramische observatoria en restaurants. Magnicity-belevingen combineren educatieve activiteiten met nieuwe technologieën, spannende attracties, tentoonstellingen en evenementen. Zo is Magnicity eveneens eigenaar van de Rotterdamse Euromast en exploiteert het bedrijf op diverse plekken in de wereld, waaronder Parijs, Chicago en Berlijn. Het bedrijf exploiteert bijvoorbeeld het Paris Montparnasse Observatory (Tour Montparnasse), de Berliner Fernsehturm (TV-toren), het 360 Chicago Observation Deck in het voormalige John Hancock Center in Chicago, Amerika. Rotterdam past in dat rijtje volgens Magnicity. Alexia Vettier, CEO van Magnicity: “De exploitatie van de bovenste verdiepingen van De Zalmhaven in Rotterdam is een mijlpaal voor Magnicity. Wij geloven in de ontwikkeling van Rotterdam en haar enorme potentie. De Zalmhaven is meer dan een hoog gebouw in de stad met een prachtig uitzicht, het is een nieuw icoon en een premium ervaring die perfect aansluit bij Magnicity.”

Bar, restaurant en beleving

De ontwikkeling van het horecaconcept gaat in samenwerking met de teams van de Euromast. Souad El Hamdaoui, huidig directeur van de Euromast en Dennis Vermeulen, benoemd tot general manager van deze nieuwe locatie, zullen het project leiden. Samen zijn ze gebrand om de top van de  toren om te toveren tot dé bestemming waar een bijzondere diner-experience hand in hand gaat met het unieke uitzicht op exceptionele hoogte.

Bron: Magnicity/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht


Sociaal horecaconcept Vollpension wellicht naar Nederland

Horeca – Nederland wordt mogelijk een nieuw sociaal horecaconcept rijker. The Franchise Club en Business Models Inc. kijken op dit moment of er mogelijkheden liggen voor het uitrollen van het Oostenrijkse concept Vollpension, een horecabedrijf dat ouderdomsarmoede en eenzaamheid bestrijdt door generaties samen te brengen in zogenaamde ‘generationen cafés.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid