Markthal Rotterdam: goed voedsel, van dagvers tot lang houdbaar


Foodservice - De Markthal in Rotterdam is open. Het is de eerste overdekte versmarkt in Nederland, geïnspireerd op versmarkten in Stockholm, Barcelona en Valencia.In de Markthal staat goed voedsel – in al haar facetten – centraal. Onder de 40 meter hoge boog kunnen bezoekers winkelen, uit eten gaan, een terrasje pakken, wonen en parkeren. De Markthal ligt midden in het centrum van Rotterdam, in het Laurenskwartier. De Markthal biedt in 96 versunits en 20 winkel- en horeca-units plaats aan vers- en horecaondernemers, van Rotterdamse ondernemers en marktkooplieden tot gevestigde namen als Schmidt Zeevis, Dudok, Fellini en Wah Nam Hong. Het aanbod dat zij brengen is gevarieerd: van dagverse vis tot bijzonder gevogelte, van cappuccino tot kaas, van Surinaams tot Zaans, van ijscokraam tot streekproducten, van goedkoop tot exclusief. Het totale retailprogramma bevat 10.000 m², verdeeld over de begane grond,  de eerste ver­dieping en het -1 niveau . Alle winkels zijn food gerelateerd, zoals kook- of wijnwinkels. Op het -1 niveau is een Albert Heijn supermarkt gevestigd. Daarnaast opent in de Markthal een voorproefje van De Wereld van Smaak, het centrum voor educatie, voorlichting, innovatie en beleving op het gebied van vers eten. Van de versunits en de winkel- en horeca-units is 85% verhuurd. De verwachting is dat de Markthal snel na de opening volledig verhuurd zal zijn. De Markthal is zeven dagen per week open, openingstijden zijn van 10:00 uur tot 20:00 uur (koopavond tot 21:00 uur en zondagen van 12:00 uur tot 18:00 uur). De horecavestigingen zijn langer geopend en de parkeergarage onder de Markthal is 24 uur per dag geopend. (Meer over de Rotterdamse Markthal in de aankomende uitgave van @FoodClicks) Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid