Nieuwjaarsdag belooft drukste dag ooit te worden bij Thuisbezorgd.nl


Bestelsite - Nieuwjaarsdag belooft een drukke dag te worden voor Thuisbezorgd.nl en bezorgrestaurants. Meer dan 75% van de bij Thuisbezorgd.nl aangesloten restaurants is tijdens nieuwjaarsdag geopend, en naar verwachting worden er op nieuwjaarsdag drie keer zoveel maaltijden besteld via de eten-bestelsite dan op een normale maandag. Dat meldt de bestelsite in een persbericht. Om de consument tijdens de topdrukte een kwalitatieve- en snelle service te bieden, zet Thuisbezorgd.nl vandaag 1,5 keer meer e-bikebezorgers in. Niet alleen worden er extra bezorgers ingezet, ook de klantenservice en IT-afdeling worden versterkt met extra medewerkers. Met de inzet van extra personeel zegt Thuisbezorgd.nl goed voorbereid te zijn op de topdrukte. Bron: Thuisbezorgd.nl Bestelsite - Nieuwjaarsdag belooft een drukke dag te worden voor Thuisbezorgd.nl en bezorgrestaurants. Meer dan 75% van de bij Thuisbezorgd.nl aangesloten restaurants is tijdens nieuwjaarsdag geopend, en naar verwachting worden er op nieuwjaarsdag drie keer zoveel maaltijden besteld via de eten-bestelsite dan op een normale maandag. Dat meldt de bestelsite in een persbericht. Om de consument tijdens de topdrukte een kwalitatieve- en snelle service te bieden, zet Thuisbezorgd.nl vandaag 1,5 keer meer e-bikebezorgers in. Niet alleen worden er extra bezorgers ingezet, ook de klantenservice en IT-afdeling worden versterkt met extra medewerkers. Met de inzet van extra personeel zegt Thuisbezorgd.nl goed voorbereid te zijn op de topdrukte. Bron: Thuisbezorgd.nl

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht





Thuisbezorgd komt met afbreekbare verpakking met zeewier

Bezorgdienst – Bezorgplatform Thuisbezorgd.nl gaat de biologisch afbreekbare verpakkingen van Notpla exclusief voor de Nederlandse restaurants aanbieden. De afhaal- en bezorgverpakkingen bestaan uit karton dat gecoat is met zeewier. De dozen zijn biologisch afbreekbaar binnen vier weken en daarmee een goed alternatief voor single-use plastics.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid