NS Stations tekent contract met Coffee Fellows


Formulenieuws – De Duitse koffieketen Coffee Fellows opent binnenkort twee locaties op de stations van Breda en Eindhoven. Een overeenkomst daarvoor met NS Stations is donderdag getekend. Coffee Fellows is in Duitsland op Starbucks na de grootste koffieketen van het land. Onlangs maakte @FoodClicks bekend dat de keten naar Nederland komt en daar uiteindelijk zo’n zestig locatie wil openen. Locaties die de keten zoekt zijn luchthavens, stations, on-the-go, zoals tankstations en andere high traffic-locaties. Coffee Fellows wil die locaties realiseren vanuit een pachtformule, en niet zozeer direct vanuit een franchisecontract. Hiervoor is voor de Nederlandse en Belgische markt het bedrijf Coffee Fellows BeNe B.V. opgericht welke de investeringen voor haar rekening neemt en de huurcontracten zal aangaan. Coffee Fellows is een koffieketen dat in het assortiment ook producten als bagels voert. Het moederbedrijf verwacht veel van de mogelijkheden in Nederland en helpt ondernemers bij de start met inrichting en opleiding. De twee vestigingen op de Brabantse stations gaan na de zomer open. Wie de pachters worden is nog niet bekendgemaakt. Ook met andere partijen lopen gesprekken om snel meerdere locaties te kunnen openen. (Meer nieuws over nieuwe formules in Nederland in de aankomende uitgave van @FoodClicks die zaterdag verschijnt) Bron: @FoodClicks Formulenieuws – De Duitse koffieketen Coffee Fellows opent binnenkort twee locaties op de stations van Breda en Eindhoven. Een overeenkomst daarvoor met NS Stations is donderdag getekend. Coffee Fellows is in Duitsland op Starbucks na de grootste koffieketen van het land. Onlangs maakte @FoodClicks bekend dat de keten naar Nederland komt en daar uiteindelijk zo’n zestig locatie wil openen. Locaties die de keten zoekt zijn luchthavens, stations, on-the-go, zoals tankstations en andere high traffic-locaties. Coffee Fellows wil die locaties realiseren vanuit een pachtformule, en niet zozeer direct vanuit een franchisecontract. Hiervoor is voor de Nederlandse en Belgische markt het bedrijf Coffee Fellows BeNe B.V. opgericht welke de investeringen voor haar rekening neemt en de huurcontracten zal aangaan. Coffee Fellows is een koffieketen dat in het assortiment ook producten als bagels voert. Het moederbedrijf verwacht veel van de mogelijkheden in Nederland en helpt ondernemers bij de start met inrichting en opleiding. De twee vestigingen op de Brabantse stations gaan na de zomer open. Wie de pachters worden is nog niet bekendgemaakt. Ook met andere partijen lopen gesprekken om snel meerdere locaties te kunnen openen. (Meer nieuws over nieuwe formules in Nederland in de aankomende uitgave van @FoodClicks die zaterdag verschijnt) Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Tweede Nederlandse BrewDog opent op Amsterdam CS

Formulenieuws – BrewDog opent op het Amsterdam Centraal Station de tweede locatie van het café in Nederland. Eerder opende BrewDog al Rotterdam Outpost. Deze BrewDog bar is wel de eerste in Nederland met nieuwe franchise- exploitatiepartner SSP.

Lees bericht

Coffee Fellows krijgt tweede tankstationlocatie bij ABM

Petrol – Na tankstation De Korte Duinen in Soest opent Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) een tweede locatie van Coffee Fellows bij een van de tankstations. De Avia Express locatie aan de Fruitsweg in Den Haag wordt ook de tweede locatie van Coffee Fellows in de Hofstad.

Lees bericht


Coco & Sebas opent vier nieuwe locaties op NS-stations

Formulenieuws – Chocolade en cadeauwinkel Coco & Sebas heeft 4 winkels geopend op NS-stations. Het gaat om de locaties Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal. Coco & Sebas heeft voor de reizigers een speciaal assortiment samengesteld om onderweg van te genieten of als cadeaus mee te nemen.

Lees bericht

Herbruikbare beker wordt het nieuwe normaal op het station

Stationshops - Als het aan NS ligt, wordt het drinken uit een herbruikbare beker op het station het nieuwe normaal. Om het gebruik van herbruikbare bekers te stimuleren vraagt NS samen met verschillende ondernemers op het station hier opnieuw aandacht voor met de ‘Bring Your Own’ campagne.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid