Oma Bobs Snacks verdrievoudigt productiecapaciteit


Industrie – Oma Bobs Snacks gaat de productiecapaciteit verdrievoudigen. Dat is noodzakelijk om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. “Mede als gevolg van het toenemende belang dat consumenten en ondernemers en koks van de Nederlandse horeca hechten aan kwaliteit is de afzet van Oma Bobs Snacks flink toegenomen.” Voor de uitbreiding is een pand vlakbij het hoofdkantoor in Aalsmeer gevonden, waar inmiddels gestart is met de benodigde verbouwing en inrichting. Naar verwachting zullen nog voor de zomer van 2015 de eerste bitterballen en kroketten van de groeiende snackfabrikant het nieuwe pand verlaten en worden afgeleverd bij de Nederlandse horecaklanten. Jurgen Ottenhoff, oprichter en eigenaar van Oma Bobs Snacks: “Ik ben heel blij dat onze kwaliteitssnacks op steeds meer menukaarten van de Nederlandse horeca – van buurtcafé tot sterrenrestaurant - terug te vinden zijn. Met de beslissing om onze productiecapaciteit meer dan te verdrievoudigen, hebben we een belangrijke stap gezet om aan de groeiende vraag van onze klanten te blijven voldoen en om voor de komende tijd de ruimte te hebben om onze ambitieuze groeidoelstellingen in de Nederlandse horecamarkt te verwezenlijken.” Exclusief Oma Bobs Snacks levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid