Pizza Hut zet groei kracht bij met bezorging via Thuisbezorgd.nl

Pizza Hut wil met Thuisbezorgd.nl vaart zetten achter de groei

Formulenieuws - Pizza Hut dat in april dit jaar een vestiging opende op station Utrecht Centraal wil de groei kracht bij zetten door te starten met bezorging via Thuisbezorgd.nl. Pizza Hut Express Utrecht bijt het spits af en naar verwachting volgen andere filialen spoedig.

De pizzaketen maakte in november vorig jaar al bekend terug te keren naar Nederland. Pizza Hut beëindigde de activiteiten in Nederland, toen NS Station in de jare negentig de activiteiten op het station in eigen beheer ging doen. Pizza Hut was ook toen al veelal op de stations te vinden. Ook nu kijkt de huidige organisatie, twee ondernemers die vanuit het Amerikaanse moederbedrijf Yum zijn aangewezen om de plannen in Nederland vorm te geven, weer uit naar stationslocaties.

Soeniel Sewnarain van Pizza Hut Nederland over de samenwerking met Thuisbezorgd.nl: “Wij hebben met Thuisbezorgd.nl de beste partner voor onze bezorgstrategie. Als wereldwijd marktleider op het gebied van pizzarestaurants is het voor ons een logische keuze om met de beste bezorgservice van Nederland te werken om onze pizza’s vers en op tijd bij onze gasten te bezorgen.”

Thuisbezorgd.nl streeft met meer dan 7.000 verschillende restaurants naar een zo divers mogelijk aanbod voor haar gebruikers. Head of Sales Joey Bloemendal: “Wij zijn enorm blij dat Pizza Hut deze stap samen met ons zet. Wij hebben inmiddels veel ervaring met het bezorgen van eten per elektrische fiets en kunnen daardoor snelheid en kwaliteit van de bezorging garanderen.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek