Prorest Catering doorbreekt lunchroutine


Veel Nederlanders stellen hun lunch samen uit routine, concludeert cateraar Prorest. Om dit te doorbreken, organiseert de cateringorganisatie tot en met vrijdag 24 oktober de Smaakdagen. "Diverse onderzoeken wijzen uit dat onze bezoekers hun lunch vaak samenstellen uit routine", vertelt formulemanager Ferry Schepens. "Om deze te doorbreken bieden wij tijdens de Smaakdagen samen met onze vaste leveranciers bijzondere en gezonde gerechten aan. Zo staat bijvoorbeeld een wrap met spinazie, rode biet en geitenkaas op het menu. Of een Japanse tijgerbol met zalm, wasabi roomkaas en zeewiersalade. Daarnaast zijn er gratis proefgerechtjes,zodat de bezoeker kan blijven variëren en andere recepten kan ontdekken." Tijdens de smaakdagen draait het niet alleen om lekkere producten, beandrukt Schepens. "We zorgen ook voor ontspanning en we verrassen onze gasten met mooie prijzen." De verschillende Prorest-locaties mogen zelf kiezen welke door de cateraar beschikbaar gestelde middelen hiervoor worden ingezet. "Een deel van de regie in handen leggen van de bedrijfsrestaurants maakt de Smaakdagen leuk, lekker en anders." Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid