Quetzal de Chocoladebar opent vestigingen in Groningen en Wageningen


Convenience - Quetzal de Chocoladebar groeit ook in 2018 verder. In maart openen er vestigingen in Groningen en Wageningen. Op 4 maart staat de opening gepland van de vestiging in Groningen. In het pand aan de Oude Boteringestraat 14 opent franchiseneemster Judith Muijsson haar chocoladehemel. Judith is geen onbekende in het Groningse. Als eigenaar van chocolaterieën, banket en cateringsbedrijven heeft ze veel Groningers al aan verschillende lekkernijen geholpen. De passie voor chocolade heeft haar creativiteit weer aan het werk gezet en met de chocoladehemel heeft ze met de formule Quetzal het juiste in handen. In de tweede helft van maart opent er ook een Quetzal in Wageningen. In het pand aan de Hoogstraat 97 opent ondernemer Henk van der Meijden zijn chocoladehemel. Na zijn opleiding aan de hogere hotelschool werkte Van der Meijden in binnen- en buitenland bij gerenommeerde hotelketens. In beide studentensteden is de melding van de komst van Quetzal de chocoladebar al veelvuldig gedeeld op social media. Groei Bij Quetzal de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan bijna 100 soorten chocolademelk, maar ook chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels, flensjes en andere lekkernijen vers bereid. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. Maandelijks is er een specialiteit als actie van de maand. De chocolade en de aanverwante producten worden in de chocoladebars van Quetzal op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt. De grondstoffen komen van een van de beste Belgische chocolade leveranciers. Als master franchegever in Nederland is Robert Hoenderdos momenteel met meerdere ondernemers in gesprek om chocoladebars in andere steden te openen. Eind 2018 is het streven om tussen de 15 en 20 vestigingen te hebben. Bron: @FoodClicks Convenience - Quetzal de Chocoladebar groeit ook in 2018 verder. In maart openen er vestigingen in Groningen en Wageningen. Op 4 maart staat de opening gepland van de vestiging in Groningen. In het pand aan de Oude Boteringestraat 14 opent franchiseneemster Judith Muijsson haar chocoladehemel. Judith is geen onbekende in het Groningse. Als eigenaar van chocolaterieën, banket en cateringsbedrijven heeft ze veel Groningers al aan verschillende lekkernijen geholpen. De passie voor chocolade heeft haar creativiteit weer aan het werk gezet en met de chocoladehemel heeft ze met de formule Quetzal het juiste in handen. In de tweede helft van maart opent er ook een Quetzal in Wageningen. In het pand aan de Hoogstraat 97 opent ondernemer Henk van der Meijden zijn chocoladehemel. Na zijn opleiding aan de hogere hotelschool werkte Van der Meijden in binnen- en buitenland bij gerenommeerde hotelketens. In beide studentensteden is de melding van de komst van Quetzal de chocoladebar al veelvuldig gedeeld op social media. Groei Bij Quetzal de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan bijna 100 soorten chocolademelk, maar ook chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels, flensjes en andere lekkernijen vers bereid. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. Maandelijks is er een specialiteit als actie van de maand. De chocolade en de aanverwante producten worden in de chocoladebars van Quetzal op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt. De grondstoffen komen van een van de beste Belgische chocolade leveranciers. Als master franchegever in Nederland is Robert Hoenderdos momenteel met meerdere ondernemers in gesprek om chocoladebars in andere steden te openen. Eind 2018 is het streven om tussen de 15 en 20 vestigingen te hebben. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid