Restaurant ’t Nonnetje volledig vernieuwd


Horeca– Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk is volledig gerestyled. Het door Michelin met twee sterren bekroonde eetgelegenheid aan de Vischmarkt is lichter van kleur en heeft een exclusievere sfeer, zonder het informele karakter van het restaurant te verliezen. Eigenaar Robert-Jan Nijland heeft de korte wintersluiting gebruikt om het restaurant volledig te restylen: ‘Alleen bij ons eet je binnen de Benelux op tweesterrenniveau in bistrostijl. Daar is niets aan veranderd. Maar de gast krijgt meer comfort door betere stoelen, een andere atmosfeer en exclusievere stoffen’, aldus Nijland. Informele sfeer Gekozen is voor lichtere kleuren in de zaak. Wat niet is veranderd zijn de informele sfeer en de topkwaliteit op het bord, verzorgd door het keukenteam onder leiding van sterrenkok Michel van der Kroft. ’t Nonnetje behoort met twee Michelinsterren tot de betere restaurants van Nederland. Het restaurant is aangesloten bij Alliance Gastronomique. Bron: @FoodClicks  Horeca– Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk is volledig gerestyled. Het door Michelin met twee sterren bekroonde eetgelegenheid aan de Vischmarkt is lichter van kleur en heeft een exclusievere sfeer, zonder het informele karakter van het restaurant te verliezen. Eigenaar Robert-Jan Nijland heeft de korte wintersluiting gebruikt om het restaurant volledig te restylen: ‘Alleen bij ons eet je binnen de Benelux op tweesterrenniveau in bistrostijl. Daar is niets aan veranderd. Maar de gast krijgt meer comfort door betere stoelen, een andere atmosfeer en exclusievere stoffen’, aldus Nijland. Informele sfeer Gekozen is voor lichtere kleuren in de zaak. Wat niet is veranderd zijn de informele sfeer en de topkwaliteit op het bord, verzorgd door het keukenteam onder leiding van sterrenkok Michel van der Kroft. ’t Nonnetje behoort met twee Michelinsterren tot de betere restaurants van Nederland. Het restaurant is aangesloten bij Alliance Gastronomique. Bron: @FoodClicks 

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


Fastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation

Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid