Restaurant ’t Nonnetje volledig vernieuwd
Horeca– Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk is volledig gerestyled. Het door Michelin met twee sterren bekroonde eetgelegenheid aan de Vischmarkt is lichter van kleur en heeft een exclusievere sfeer, zonder het informele karakter van het restaurant te verliezen. Eigenaar Robert-Jan Nijland heeft de korte wintersluiting gebruikt om het restaurant volledig te restylen: ‘Alleen bij ons eet je binnen de Benelux op tweesterrenniveau in bistrostijl. Daar is niets aan veranderd. Maar de gast krijgt meer comfort door betere stoelen, een andere atmosfeer en exclusievere stoffen’, aldus Nijland. Informele sfeer Gekozen is voor lichtere kleuren in de zaak. Wat niet is veranderd zijn de informele sfeer en de topkwaliteit op het bord, verzorgd door het keukenteam onder leiding van sterrenkok Michel van der Kroft. ’t Nonnetje behoort met twee Michelinsterren tot de betere restaurants van Nederland. Het restaurant is aangesloten bij Alliance Gastronomique. Bron: @FoodClicks Horeca– Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk is volledig gerestyled. Het door Michelin met twee sterren bekroonde eetgelegenheid aan de Vischmarkt is lichter van kleur en heeft een exclusievere sfeer, zonder het informele karakter van het restaurant te verliezen. Eigenaar Robert-Jan Nijland heeft de korte wintersluiting gebruikt om het restaurant volledig te restylen: ‘Alleen bij ons eet je binnen de Benelux op tweesterrenniveau in bistrostijl. Daar is niets aan veranderd. Maar de gast krijgt meer comfort door betere stoelen, een andere atmosfeer en exclusievere stoffen’, aldus Nijland. Informele sfeer Gekozen is voor lichtere kleuren in de zaak. Wat niet is veranderd zijn de informele sfeer en de topkwaliteit op het bord, verzorgd door het keukenteam onder leiding van sterrenkok Michel van der Kroft. ’t Nonnetje behoort met twee Michelinsterren tot de betere restaurants van Nederland. Het restaurant is aangesloten bij Alliance Gastronomique. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon
Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees berichtBiertje in Europees restaurant het duurst in Noorwegen
Prijsvergelijking – Van alle Europese steden is de gemiddelde prijs van een biertje in Noorwegen het duurst. Portugal is het goedkoopst, maar voor wie echt voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten voor zijn biertje in een restaurant moet naar Noord-Macedonië.
Lees berichtFastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation
Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.
Lees berichtCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees berichtFoodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit
Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...
Lees bericht