Rotterdam The Hague Airport krijgt ‘The Kitchen’ van HMSHost


Design van The Kitchen, die HMSHost eind april opent op Rotterdam The Haque Airport / Foto bij: Rotterdam The Haque Airport

Luchthaven – HMSHost is gestart met de bouw van een nieuw restaurant in de vernieuwde vertrekhal van Rotterdam The Hague Airport. De versmarktlocatie die de naam ‘The Kitchen’ krijgt, gaat eind april open.

Het restaurant, waaraan sinds begin dit jaar wordt gebouwd, krijgt een all-day aanbod voor alle reizigers op de luchthaven. Er komt een open keuken, waar gasten aan tafel kunnen schuiven, zoals de Çhef’s Table’ dat ook nog eens een apart aanbod krijgt. De aankleding van het restaurant  is qua sfeer en inrichting geïnspireerd op de steden Rotterdam en Den Haag, zo laat Rotterdam The Hague Airport weten. Commercieel manager Yassin Saddiki van de luchthaven: “Passagiers kunnen straks in de nieuwe versmarkt veel beter hun maaltijd nuttigen. Er zijn meer zitplekken beschikbaar, de beleving wordt flink verbeterd, alles is uitgebreider en je hebt meer diversiteit in aanbod, zoals met halal en vegetarisch.”

Bij de bouw wordt rekening gehouden met duurzaamheidsaspecten. Zo wordt er gewerkt met energiezuinige apparatuur en kijkt HMSHost ook naar andere aspecten, zoals het terugdringen van het gebruik van (verpakkings)materialen. Ook kijkt het horecabedrijf naar de inzet van meer lokale producten. Voorbeelden hiervan zijn pastries van Dudok, Rotterdamse Oude Kaas, lokale koek en chocolade, lokaal bier en andere elementen die nog bepaald zullen worden.

Bron: Rotterdam The Hague Airport/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid