Samenwerking sterrenrestaurant Amarone en ERU ‘om koks te inspireren’

Gert Blom en Jan van Dobben van restaurant Amazone openen op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam een pop-up restaurant

Horeca - Het Rotterdamse restaurant Amarone (*) is een samenwerking aangegaan met Koninklijke ERU. Doel is koks te inspireren over de culinaire toepassingen van kaasspread.

“Ik kook al jaren met de kazen van Koninklijke ERU vanwege de kwaliteit en het gemak”, zegt patron-cuisinier Gert Blom van Amarone. “Toen dit tijdens een toevallige ontmoeting ter sprake kwam, was het idee om samen te werken snel geboren”, vult sales manager Foodservice Marc van Noort van Koninklijke ERU aan. De samenwerking is er op gericht om chefs te inspireren door verschillende toepassingen van de smeerkazen te demonstreren. Om de samenwerking te onderstrepen breidt ERU het assortiment uit met de nieuwe Cheese Spread with Parmesan, geïnspireerd op een van de signatuurgerechten van Gert Blom, truffelrisotto met gepocheerd ei en Parmezaanse kaas. De samenwerking wordt gelanceerd door middel van een pop-up-restaurant op de in september te houden horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk