Scelta Essenza verhuist naar Fresh Park Venlo


Verhuizing – Scelta Essenza, onderdeel van Scelta Mushrooms uit Venlo, heeft voor de nieuwbouw van het bedrijf gekozen voor huisvesting op Fresh Park Venlo. Directeuren Jan Klerken en Loek van der Mark van Scelta Essenza en directeur Lizbeth van den Boogaart van Fresh Park Venlo hebben hiertoe onlangs een overeenkomst ondertekend. Directeur Jan Klerken: “Op Fresh Park profiteren we niet alleen van de uitstekende infrastructuur, ook de kennis, kunde en netwerken van de andere fresh- & foodbedrijven op het park, zijn voor ons van groot belang, zoals Brightlan Campus, dat er tegenover ligt. Strategisch gezien is het dus een toplocatie.” Bij Scelta Essenza worden champignons via een innovatief en uniek procedé geconserveerd in hun eigen vocht. Het sap is volledig afkomstig van de champignon en er worden geen hulpstoffen toegevoegd. Bron: Scelta Essenza Verhuizing – Scelta Essenza, onderdeel van Scelta Mushrooms uit Venlo, heeft voor de nieuwbouw van het bedrijf gekozen voor huisvesting op Fresh Park Venlo. Directeuren Jan Klerken en Loek van der Mark van Scelta Essenza en directeur Lizbeth van den Boogaart van Fresh Park Venlo hebben hiertoe onlangs een overeenkomst ondertekend. Directeur Jan Klerken: “Op Fresh Park profiteren we niet alleen van de uitstekende infrastructuur, ook de kennis, kunde en netwerken van de andere fresh- & foodbedrijven op het park, zijn voor ons van groot belang, zoals Brightlan Campus, dat er tegenover ligt. Strategisch gezien is het dus een toplocatie.” Bij Scelta Essenza worden champignons via een innovatief en uniek procedé geconserveerd in hun eigen vocht. Het sap is volledig afkomstig van de champignon en er worden geen hulpstoffen toegevoegd. Bron: Scelta Essenza

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid