Sligro ‘s-Hertogenbosch heropent na negen maanden verbouwing


Groothandel  – Na een verbouwing van ruim negen maanden is in Den Bosch de nieuwe Sligro vestiging geopend. De locatie telt maar liefst 12.000 m2 zelfbedieningsgroothandel voor vers (vlees, vis, wild & gevogelte, groenten & fruit en brood & banket), wijn, food en non food. De opening werd maandag 27 augustus verricht door Edwin Kats (restaurant Noble), Thijs Vis (restaurant ’t Misverstant), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Rob Schimmel (vestigingsdirecteur Sligro ‘s-Hertogenbosch) samen met enkele klanten. Restaurantgids Ter gelegenheid van de heropening heeft Sligro een regionale restaurantgids uitgegeven. Klanten kunnen bij Sligro in ‘s-Hertogenbosch sparen voor dinercheques van €25 die te besteden zijn bij de meer dan 60 deelnemende restaurants in de regio. Het eerste exemplaar van de restaurantgids werd bij de opening uitgereikt aan Edgar Dissel, de nieuwe voorzitter van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. Culinair toppodium Twee dagen lang worden er kookdemonstraties en workshops gegeven en zijn er culinaire activiteiten met proeverijen, outdoor cooking en foodtrucks. Ook zijn er  masterclasses met sterrenchefs en betreden er diverse lokale culinaire helden het podium om hun kennis te delen.  Ook het jonge talent krijgt een podium. Morgen, dinsdag 28 augustus om 12.30 uur gaan vijf jonge chefs uit de regio de culinaire strijd met elkaar aan. Met als thema ‘duurzaam’ zullen zij elk een zelfbedacht gerecht bereiden voor een professionele vakjury. De deelnemers zijn Bon Sawatdee (’t Misverstant, Vught), Sascha van Duin (Taste Bij Dirk, ’s-Hertogenbosch), Thomas Kock (De Heer Kocken, Vught), Wayne Kropman (Pastis, Rosmalen) en Quintus te Duits (Bistro Borage, ’s-Hertogenbosch). Bron: @FoodClicks Groothandel  – Na een verbouwing van ruim negen maanden is in Den Bosch de nieuwe Sligro vestiging geopend. De locatie telt maar liefst 12.000 m2 zelfbedieningsgroothandel voor vers (vlees, vis, wild & gevogelte, groenten & fruit en brood & banket), wijn, food en non food. De opening werd maandag 27 augustus verricht door Edwin Kats (restaurant Noble), Thijs Vis (restaurant ’t Misverstant), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Rob Schimmel (vestigingsdirecteur Sligro ‘s-Hertogenbosch) samen met enkele klanten. Restaurantgids Ter gelegenheid van de heropening heeft Sligro een regionale restaurantgids uitgegeven. Klanten kunnen bij Sligro in ‘s-Hertogenbosch sparen voor dinercheques van €25 die te besteden zijn bij de meer dan 60 deelnemende restaurants in de regio. Het eerste exemplaar van de restaurantgids werd bij de opening uitgereikt aan Edgar Dissel, de nieuwe voorzitter van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. Culinair toppodium Twee dagen lang worden er kookdemonstraties en workshops gegeven en zijn er culinaire activiteiten met proeverijen, outdoor cooking en foodtrucks. Ook zijn er  masterclasses met sterrenchefs en betreden er diverse lokale culinaire helden het podium om hun kennis te delen.  Ook het jonge talent krijgt een podium. Morgen, dinsdag 28 augustus om 12.30 uur gaan vijf jonge chefs uit de regio de culinaire strijd met elkaar aan. Met als thema ‘duurzaam’ zullen zij elk een zelfbedacht gerecht bereiden voor een professionele vakjury. De deelnemers zijn Bon Sawatdee (’t Misverstant, Vught), Sascha van Duin (Taste Bij Dirk, ’s-Hertogenbosch), Thomas Kock (De Heer Kocken, Vught), Wayne Kropman (Pastis, Rosmalen) en Quintus te Duits (Bistro Borage, ’s-Hertogenbosch). Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid