Sterrenchef Ron Blaauw gaat samenwerken met Thuisbezorgd


Sterrenchef Ron Blaauw gaat met Ron Gastrobar samenwerken met Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorging – De gerechten van Ron Gastrobar van Ron Blaauw zijn voortaan ook thuis te bezorgen. De sterrenchef is daarvoor een samenwerking aan gegaan met Thuisbezorgd.nl. Ook de maaltijdboxen zijn via deze thuisbezorger te bestellen.

Ron Blaauw en zijn team hebben eerder ‘Ron Gastrobar at Home’ geïntroduceerd. En met succes want de maaltijdboxen met volledige rijsttafel zijn populair. Daarom start Thuisbezorgd.nl nu de samenwerking met Ron Blaauw zodat meer mensen thuis kunnen genieten van de maaltijden uit het restaurant of de maaltijdboxen. Het gaat om de Ron Gastrobar-locaties in Amsterdam, Rotterdam en Delft. “Veel mensen willen zichzelf trakteren op de mooiste maaltijden. Niet alleen in restaurants, maar ook zeker thuis. Dit is een geweldige kans voor steeds meer restaurants die de combinatie aan willen bieden. Ik kijk er ook naar uit om in de komende maanden nog meer van dit soort top restaurants te verwelkomen”,  aldus Gijs Weterings, Country Director Thuisbezorgd.nl.  Ron Blaauw over de samenwerking: “Ron Gastrobar at Home was een hit. En we waren positief verrast dat mensen ook nu nog onze gerechten en maaltijdboxen bestellen voor een Ron Gastrobar diner aan huis.”

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Minder bestellingen, maar beter resultaat bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst - Minder bestellingen, maar toch een beter resultaat. Dat is de kern van de jaarcijfers van moederbedrijf Just Eat Takeaway van het Nederlandse Thuisbezorgd. Het betere resultaat werd vooral geboekt omdat ondernemers meer betaalden aan de maaltijdenbezorgdienst. Het bedrijf wist te melden dat het operationeel resultaat in 2023 naar 324 miljoen euro steeg.

Lees bericht


Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht

Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht




Nieuwe kapitaalinjectie moet zorgen voor verdere groei Cheflix

Platform – De Netflix van sterrenchefs, Cheflix, heeft in een nieuwe kapitaalronde 1 miljoen euro opgehaald bij diverse investeerders. Onder de investeerders zijn de founders van scale-ups zoals Creative Fabrica en Studocu. Hoewel er ook interesse was van een groot mediaconcern uit de Verenigde Staten, hebben de founders van Cheflix, Thomas van Burg en Jeroen van den Brink, toch gekozen voor investeerders...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid