Supermarktketen Poiesz neemt maaltijdbezorger in de zorg over


Bezorgdienst - Supermarktketen Poiesz neemt maaltijdbezorgdienst Van Smaak over. Van Smaak is een zelfstandige maaltijdbereider en onderdeel van de Kwadrantgroep, een koepelorganisatie van een aantal zorginstellingen. Poiesz neemt de bezorgdienst over om het bezorgen van maaltijden en boodschappen verder uit te breiden. Kwadrant wil de maaltijdbezorgservice juist kwijt, omdat de organisatie zich volledig wil richten op de zorg, zo laat Kwadrant weten. Poiesz is een supermarktketen in het noorden van het land, dat nog in familiehanden is en zo’n kleine 70 supermarktlocaties heeft. De overname betreft vooral een aandelentransitie. De werknemers blijven in dienst van Van Smaak, vanwie de Kwadrantgroep ook de maaltijden afnam.Sinds eind vorig jaar was er al sprake van een intensieve samenwerking. Beide bedrijven gebruikten elkaars netwerk om volledige distributie aan huis te krijgen in Friesland voor de boodschappen en maaltijden. Bij die gelegenheid werd al aan gegeven dat de warme maaltijden van Van Smaak voortaan, naast de eigen vestigingen, nu ook vanuit Poiesz winkels bij de klant aan huis worden bezorgd. “Steeds meer senioren blijven langer zelfstandig thuis wonen, maar zij zijn vaak niet in staat om zelf een maaltijd te bereiden. Onze service is voor deze mensen een geweldige oplossing,” aldus toen directeur Henk Peter Jagersma van maaltijdservice Van Smaak. Die samenwerking heeft nu geleid tot een volledige overname. Bron: Poeisz/@FoodClicks Bezorgdienst - Supermarktketen Poiesz neemt maaltijdbezorgdienst Van Smaak over. Van Smaak is een zelfstandige maaltijdbereider en onderdeel van de Kwadrantgroep, een koepelorganisatie van een aantal zorginstellingen. Poiesz neemt de bezorgdienst over om het bezorgen van maaltijden en boodschappen verder uit te breiden. Kwadrant wil de maaltijdbezorgservice juist kwijt, omdat de organisatie zich volledig wil richten op de zorg, zo laat Kwadrant weten. Poiesz is een supermarktketen in het noorden van het land, dat nog in familiehanden is en zo’n kleine 70 supermarktlocaties heeft. De overname betreft vooral een aandelentransitie. De werknemers blijven in dienst van Van Smaak, vanwie de Kwadrantgroep ook de maaltijden afnam.Sinds eind vorig jaar was er al sprake van een intensieve samenwerking. Beide bedrijven gebruikten elkaars netwerk om volledige distributie aan huis te krijgen in Friesland voor de boodschappen en maaltijden. Bij die gelegenheid werd al aan gegeven dat de warme maaltijden van Van Smaak voortaan, naast de eigen vestigingen, nu ook vanuit Poiesz winkels bij de klant aan huis worden bezorgd. “Steeds meer senioren blijven langer zelfstandig thuis wonen, maar zij zijn vaak niet in staat om zelf een maaltijd te bereiden. Onze service is voor deze mensen een geweldige oplossing,” aldus toen directeur Henk Peter Jagersma van maaltijdservice Van Smaak. Die samenwerking heeft nu geleid tot een volledige overname. Bron: Poeisz/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Provincie Fryslân

Catering - CIRFOOD gaat vanaf 1 oktober dit jaar de culinaire dienstverlening verzorgen voor Provincie Fryslân. De samenwerking markeert een uitbreiding van CIRFOOD's portfolio in zowel het B&I segment als in de provincie Friesland. Voor de Provincie Fryslân heeft CIRFOOD speciaal het concept 'Duorsum Smakelân' ontwikkeld.

Lees bericht





Plantaardige zuiveldrinks het meest populair bij Gorillas

Vegan - Tijdens World Vegan Day wordt de veganistische leefstijl in het zonnetje gezet. Bij bezorgdienst Gorillas zien ze niet alleen het plantaardige aanbod fors toenemen, maar ook de vraag. Uit eigen onderzoek onder 100.000 bezorgingen blijken de plantaardige zuivelproducten het meest populair.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid