Taco Bell opent in Eindhoven eerste Nederlandse vestiging

Taco Bell-product

Formulenieuws – Taco Bell, ’s werelds grootste restaurant met Mexicaanse invloeden, opent komende maand een eerste Nederlandse vestiging in Eindhoven. De komende vier jaar staan er ruim twintig vestigingen gepland in Nederland.  

Taco Bell is vooral bekend om zijn crunchy taco’s, burrito’s, nacho’s, Cruchwraps Supremes en quesadilla’s en zet nu de stap naar Nederland. “We kijken ernaar uit om Nederland te laten genieten van onze gedurfde smaken en verse ingrediënten”, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland. De nieuwe vestiging heeft tachtig zitplaatsen, gratis wifi en oplaadpunten voor telefoons en laptops.

Naast de befaamde crunchy taco’s, burrito’s en nacho’s, staat er een nieuw soort quesadilla op de kaart. Speciaal voor de Nederlandse markt wordt er verse Pico de Gallo salsa toegevoegd. Gasten hebben bij alle maaltijden de keuze uit vier verschillende soorten vlees: spicy chicken, grilled chicken, seasoned beef en slow cooked pulled pork. Ook is er een vegetarische variant met bonen.

Taco Bell, onderdeel van YUM! Restaurants, opende in 1962 zijn deuren in het zuiden van Californië. Glen Bell, de oprichter van Taco Bell, wilde een bedrijf opzetten dat innovatief is, de grenzen opzoekt, deze soms een beetje overschrijdt en een voorloper is. Op het moment heeft Taco Bell meer dan 300 restaurants in 26 landen buiten de Verenigde Staten. De keten wil de komende tien jaar 1.000 vestigingen buiten Amerika openen. Tegen 2022 wilt Taco Bell een 15 miljard dollar merk zijn met 9000 restaurants wereldwijd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek