Takeaway.com breidt uit in Bulgarije en Roemenië


Bezorgdienst - Takeaway.com, in Nederland bekend onder de naam Thuisbezorgd, heeft in Bulgarije en Roemenië overeenkomsten getekend met een tweetal toonaangevende bezorgdiensten, te weten BGmenu in Bulgarije en Oliviera in Roemenië. De overname betekent een aanzienlijke versterking van Takeaway.com in Oost-Europa. BGmenu is de marktleider op het gebied van levering van levensmiddelen in Bulgarije. Oliviera is een van de grootste marktpartijen voor bezorging van levensmiddelen in Roemenië. Door de overname is takeway.com in één keer marktleider in deze landen. Takeaway.com is al eigenaar van de grootste merken voor bezorging van maaltijden in Duitsland, Nederland, Polen, België en Oostenrijk. Het bedrijf heeft de strategie om de nummer één te worden in elk van de landen waarin het actief is. Bron: Takeaway/@FoodClicks Bezorgdienst - Takeaway.com, in Nederland bekend onder de naam Thuisbezorgd, heeft in Bulgarije en Roemenië overeenkomsten getekend met een tweetal toonaangevende bezorgdiensten, te weten BGmenu in Bulgarije en Oliviera in Roemenië. De overname betekent een aanzienlijke versterking van Takeaway.com in Oost-Europa. BGmenu is de marktleider op het gebied van levering van levensmiddelen in Bulgarije. Oliviera is een van de grootste marktpartijen voor bezorging van levensmiddelen in Roemenië. Door de overname is takeway.com in één keer marktleider in deze landen. Takeaway.com is al eigenaar van de grootste merken voor bezorging van maaltijden in Duitsland, Nederland, Polen, België en Oostenrijk. Het bedrijf heeft de strategie om de nummer één te worden in elk van de landen waarin het actief is. Bron: Takeaway/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht




Thuisbezorgd komt met afbreekbare verpakking met zeewier

Bezorgdienst – Bezorgplatform Thuisbezorgd.nl gaat de biologisch afbreekbare verpakkingen van Notpla exclusief voor de Nederlandse restaurants aanbieden. De afhaal- en bezorgverpakkingen bestaan uit karton dat gecoat is met zeewier. De dozen zijn biologisch afbreekbaar binnen vier weken en daarmee een goed alternatief voor single-use plastics.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid