The(Any)Thing breidt uit naar eerste Pathé-bioscoop


Bioscoop - The(Any)Thing gaat haar derde locatie openen bij Pathé Ypenburg. Het is de eerste keer dat het on-demand bioscoop concept wordt geïntroduceerd in een multiplex bioscoop, laat Pathé weten.

Sinds de lancering in 2021 beschikt The(Any)Thing over twee locaties waarvan Hotel New York in Rotterdam de meest recente is. De derde vestiging van The(Any)Thing bij Pathé Ypenburg krijgt zes boxes. De definitieve openingsdatum en overige details van deze samenwerking worden na de zomer bekendgemaakt.

Uniek

Via de app van The(Any)Thing boekt de bezoeker een eigen box voor een unieke cinema ervaring. De filmliefhebber bepaalt zelf wanneer, welke en met hoeveel personen hij de film gaat kijken. Hij kan kiezen uit meer dan 500 films. Ook de begintijd, pauze, temperatuur, het geluid en het licht in de box is te regelen via de app. Drinken, waaronder cocktails, en 'cinema-proof snacks' zijn ook via de app te bestellen.

Boutique-style

The(Any)Thing is wereldwijd dé pionier op het gebied van on-demand filmbeleving; de boutique-style mini-bioscopen kunnen worden geplaatst in bijvoorbeeld design hotels, restaurants en musea. Het concept is een initiatief van de ondernemers Thomas van de Weerd en Ruud Lamers. Lamers was eerder Managing Director bij Warner Home Entertainment. Samen met Van de Weerd legde hij de basis voor Pathé Thuis, dat in 2022 werd overgenomen door Pathé.

Bron: Pathé/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht

JRE-Nederland doet mee aan Week Zonder Vlees & Zuivel

Actieweek – JRE-Jeunes Restaurateurs doet mee aan de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. De restaurants willen de gasten een week traceren op eten en te drinken, zonder vlees en zuivel. De restaurateurs zijn van mening dat “deze kleine moeite een onvoorstelbaar positieve impact kan hebben op mens, dier en milieu”.

Lees bericht

Omzet horeca nagenoeg gelijk in vierde kwartaal

Analyse - In 2023 heeft de horeca 13,2 procent meer omgezet dan in 2022. Ook in het vierde kwartaal steeg de omzet, zij het licht met 0,1 procent ten opzichte van het derde kwartaal. Het volume (de voor prijsveranderingen gecorrigeerde omzet) daalde in het laatste kwartaal van 2023 wel met 0,6 procent, zo meldt het CBS.

Lees bericht


Meerjarige samenwerking Quality Lodgings en Mastercard

Hotels – Quality Lodgings laat weten een meerjarige samenwerking te hebben afgesloten met Mastercard. Als verzameling van meer dan 110 onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa voegt Quality Lodgings nieuwe reis- en culinaire ervaringen toe aan priceless.com, beschikbaar voor Mastercard-kaarthouders.

Lees bericht

De winnaars van de Gault&Millau Awards 2024

Verkiezing – Maandagmiddag werd in het Utrechtse Tivoli Vredenburg de winnaars bekend gemaakt van de Gault & Millau Awards 2024. Onder het toeziend oog van de top van de Nederlandse restaurantwereld werden zij op het podium bekroond, in 18 categorieën als ‘Chef van het Jaar’, ‘Jonge Chef van het Jaar’ en ‘Gastheer van het Jaar’. Na afloop van de bijeenkomst werd de nieuwe...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid