Top Bakkers en Bakkers Brigade gaan krachten bundelen


Rob Besseling (l) wordt de nieuwe CEO van de Top Bakkers Groep met Mark van der Breggen als CCO/COO

Samenwerking - Top Bakkers en Bakkers Brigade gaan samen verder. Beide bedrijven laten woensdag weten de krachten te bundelen en samen de toekomst in te gaan. Bakkers Brigade wordt volledig onderdeel van de Top Bakkers Groep.

Zowel Bakkers Brigade als Top Bakkers leveren een breed assortiment dagvers brood en banket aan cateraars, horeca, groothandel, zorg en retail door heel Nederland. Bakkers Brigade doet dat vanuit een centrale bakkerij met eigen logistiek en voorziet in de behoefte aan een landelijk dagvers assortiment. Top Bakkers beschikt over een netwerk van zestig bakkerijen en voorziet in de behoefte aan lokaal en regionaal dagvers assortiment.

Ambitie

Beide bedrijven zijn van mening dat door de krachten te bundelen onder de vlag van de Top Bakkers Groep, zij beter in staat zijn hun ambitie in te vullen. Die ambitie is zo veel mogelijk mensen iedere dag te laten genieten van het lekkerste brood en banket. Gezamenlijk zetten ze nu een volgende stap in die ambitie naar een duurzame toekomst gericht op een nog betere invulling van de wensen van de markt op het gebied van brood en banket.

Dagvers en vriesvers

Top Bakkers en Bakkers Brigade blijven zelfstandig opereren binnen de Top Bakkers Groep. Daarnaast zijn ook Almost Ready Frozen, Taart Brigade en Lunch Service Nederland onderdeel van de Top Bakkers Groep. Met Almost Ready Frozen wordt een aanvullend en specialistisch assortiment van bake-off en fully baked producten vriesvers geleverd. Taart Brigade levert landelijk dagverse taarten en met Lunch Service Nederland kunnen landelijk vers belegde broodjes worden geleverd. Zo is vanuit de Top Bakkers Groep het brood en banket zowel lokaal, regionaal als landelijk te leveren. Dagvers en vriesvers.

Organisatie

Mark van der Breggen, Algemeen Directeur van Bakkers Brigade, zal toetreden tot de directie van de Top Bakkers Groep. Hij gaat samen met Rob Besseling de directie over de groep vormen, waarbij Besseling de rol van CEO op zich zal nemen en Van der Breggen als CCO/COO gaat werken. Top Bakkers B.V. is een verkoopgerichte organisatie voor bakkerijen. Bij de organisatie zijn circa 60 bakkersbedrijven aangesloten, die zo'n 5.000 afnemers bedienen. Deze bevinden zich met name in de marktsegementen groothandel, retail, hotellerie, horeca, zorginstellingen en bedrijfscatering. Bakkers Brigade B.V. is als bakker actief in de out-of-homemarkt en belevert vanuit één bakkerij de catering, hotellerie, zorg en grotere horeca.

Bron: Top Bakkers Groep/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Top Bakkers verder als groep binnen de coöperatie

Coöperatie - Top Bakkers laat weten dat zij volgende stappen zet om alle aangesloten bakkerijen lid te maken van de Top Bakkers coöperatie. Daarmee worden de bakkerijen ook mede-eigenaar van het bedrijf. Daarnaast gaan de bedrijven die onderdeel zijn van de Top Bakkers groep meer samenwerken om gezamenlijk oplossingen te bieden voor de klanten.

Lees bericht


Bakkerij Koenen Top Bakker van het jaar 2024

Verkiezing - Bakkerij Koenen uit Westervoort is verkozen tot Top Bakker van het jaar 2024. Dit werd bekend gemaakt op het Bakkersfestijn. Elk jaar reikt Top Bakkers de wisseltrofee uit aan de bakker die het beste scoort op twaalf verschillende onderdelen. Bakkerij Koenen heeft de hoogste score behaald en mag zich een jaar lang Top Bakker van het Jaar noemen.

Lees bericht

Bakkerij Pandriks komt in Franse handen

Overname - Bakkerij Pandriks in Meppel komt in Franse handen. Het bedrijf wordt overgenomen door Bridor, een dochteronderneming van Le Duff Group. De overname moe een versnelling geven in het assortiment biologische producten. Pandriks blijft na de overname onder eigen merk in de markt opereren.

Lees bericht



Minder verspilling brood en banket blijkt uit NVB Monitor

Voedselverspilling – Brood is het product dat het meest wordt verspild. Dat komt vooral omdat het een dagvers product is. Daarom zet de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB) zich in om de reststromen en verspilling in de keten inzichtelijk te maken, zodat ze gericht kunnen werken aan reductie. En met resultaat, zo laat de NVB weten. Op basis van de...

Lees bericht

Eerste ziekenhuislocatie van Bakker Bart in Rijnstate Elst

Interview – Het is de grootste Bakker Bart van Nederland en het is de eerste vestiging in een ziekenhuis. De nieuwste locatie van het horecaconcept in het net geopende Rijnstate Elst in Elst is in meerdere opzichten bijzonder. Ook voor de ondernemer zelf, want voor John Macleane, die twee Jumbo’s runt in het Gelderse plaatsje is het zijn eerste foodservicebedrijf.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid