UberEATS vergroot bezorgingsgebied in Utrecht

Blauw = huidige bezorggebied / groen = nieuw bezorggebied

Bezorgdienst – Bezorgservice UberEATS gaat het verzorgingsgebied in Utrecht vergroten. Twee maanden na de introductie in Utrecht maakt de bezorgdienst het gebied 1,5 keer zo groot. Vanaf vandaag kunnen de inwoners van onder andere Oog in Al, Noordoost, Zuidwest, Nieuw Engeland en het Thomas a Kempisplantsoen ook via de app bestellen.

Marco Knitel, General Manager van UberEATS: “De gemiddelde bezorgtijd van bestelling tot op tafel is in Utrecht 26 minuten. Hierdoor weten we dat we het bezorggebied van restaurants kunnen vergroten. Dat betekent niet alleen dat meer Utrechters via de app maaltijden gratis kunnen laten bezorgen, ook huidige gebruikers zullen het aanbod van meer restaurants in de app zien.”

Daarnaast is buiten het huidige bezorggebied de vraag naar UberEATS groot. Data laat zien dat er veel interesse is voor de service in de wijken ten westen en noorden van de stad, dus reden om UberEATS ook in die regio’s aan te bieden.

UberEATS bezorgt in Utrecht sinds 16 juni. De bezorgdienst is in Amsterdam ook de partij waarmee McDonald's een bezorgtest gaat uitvoeren.

Bron: UberEATS/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek