Zevende vestiging Quetzal de Chocoladebar opent in Helmond

Met de opening door Kelly Slaets van een Quetzal in Helmond komt het aantal chocoladebars van de formule in Nederland op zeven

Convenience - De zevende vestiging van Quetzal de Chocoladebar wordt rond 1 december geopend op de Markt in Helmond. Franchiseneemster Kelly Slaets tekende begin oktober het huurcontract en de franchise-overeenkomt.

Onderneemster Slaets heeft service voor de klanten hoog in het vaandel staan en staat bekend als een ‘winkeldier’ met ruim tien jaar ervaring bij Bakker Bart. De nieuwe Quetzal in Helmond moet volgens Slaets de Markt voorgoed veranderen en hier voor een ‘optimale chocoladebeleving’ gaan zorgen. Robert Hoenderdos, master franchisegever in Nederland, omschrijft de onderneemster als een doorzetter die weet wat ze wil en die altijd gaat voor een optimale klantbeleving.

Soorten
Bij Quetzal de Chocoladebar staan bijna 100 soorten chocolademelk op de menukaart, maar ook chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels, flensjes en andere lekkernijen die ter plekke vers worden bereid. Daarnaast zijn koffie, thee, smoothies en andere producten verkrijgbaar. Maandelijks is er een specialiteit als actie van de maand. De grondstoffen komen van een gerenommeerde Belgische chocoladeleverancier.

Uitbreiding
Na de opening in september 2016 van de eerste Quetzal de Chocoladebar in Amersfoort, breidde de chocoladeformule dit jaar uit met vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Almere, Delft en Purmerend. Hoenderdos is momenteel met meerdere ondernemers in gesprek om de komende maanden chocoladebars in andere steden te openen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk