Flink opent nieuwe locaties in Amsterdam


Een Flink -locatie in Amsterdam Oost

Bezorgdienst - Boodschappenbezorger Flink heeft een nieuwe locatie geopend aan de Weesperstraat 61 in Amsterdam. Het is de eerste locatie van Flink in de Amsterdamse binnenstad. De komende maanden zal Flink meerdere nieuwe locaties in Amsterdam openen.

Uitbreiding van het aantal locaties in de hoofdstad past in de strategie om nader te groeien in Amsterdam en omgeving. Robin Kiesler, directeur Nederland van Flink: “Inmiddels zijn we drie jaar in Amsterdam actief en hebben we een grote schare vaste klanten kunnen creëren. Voor hen zijn we een goed alternatief voor een bezoek aan de traditionele supermarkt. We zijn blij dat we, in overleg met Gemeente Amsterdam, nu een nieuwe locatie in Amsterdam-Centrum hebben kunnen openen.”

Flink maakte onlangs bekend de komende 12 maanden fors te gaan investeren in extra groei. Dat is mogelijk doordat $150 miljoen aan financiering voor groei is aangetrokken. Flink zal de komende maanden ook het assortiment uitbreiden. In plaats van ruim 2000 producten, zal het binnenkort gaan om zo’n 5000 producten in Amsterdam.

Dit najaar worden ook nieuwe locaties in Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Noord geopend.

Bron: Flink/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht








© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid