Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam


Founders Gijs Groenevelt en Freek Padberg van Grapedistrict voor de flagshipstore in aanbouw op de Amsterdamse van Woustraat

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Doel is dat dit vlaggenschip, waarvan de winkel overgaat in het kantoor van Grapedistrict, een plek wordt waar iedere wijndrinker een wijn kan vinden die bij zijn of haar smaak past. Ook moet de locatie het ‘clubhuis van de wijnboeren’ worden. Het historische pand in de Pijp biedt ruimte voor 20% meer wijnen dan de andere Grapedistrict-winkels en bevat proefruimtes waar proeverijen, workshops en masterclasses gegeven worden.

Horeca

Grapedistrict heeft als doel de anonieme wijnwereld te doorbreken en te laten zien dat er een smakelijke wijn is voor iedereen. De flagshipstore is er dan ook compleet op ingericht om bezoekers daarbij te helpen. Het pand beslaat 450 vierkante meter en draait  volledig om wijn. Daarnaast groeit Grapedistrict ook als horeca-leverancier, de nieuwe flagshipstore wordt daarom ook een plek om horeca-klanten kennis te laten maken met de wijnen.

Bron: Grapedistrict/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid