Han Strijbos benoemd als Head of Marketing bij ISS
Benoeming – Han Strijbos is per 1 november benoemd als Head of Marketing van ISS Facility Services. Dat heeft het bedrijf in workplace experience en facility management bekend gemaakt.
Strijbos was eerder werkzaam in marketingfuncties bij onder andere Ericsson Telecommunicatie, Vodafone, Heyday en recentelijk als marketing manager bij Fancom. Bij ISS gaat hij zich onder meer bezighouden met het ontwikkelen en uitwerken van de marketingstrategie en de positionering van het merk in de Nederlandse markt.
Marcel Kalmeijer gaat zich als Head of Corporate Communications richten op de verdere professionalisering van communicatie en reputatiemanagement richting overige stakeholders, waaronder interne organisatie, arbeidsmarkt, mediarelaties en belangenorganisaties.
Bron: ISS/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
ISS doneert 1 miljoen kommen soep aan Voedselbanken
Donatie - Facilitair dienstverlener ISS Facility Services is een samenwerking gestart met het sociale soepmerk Soupalicious. Dit partnerschap levert de Nederlandse voedselbanken maar liefst 1 miljoen kommen soep op per jaar. Een prachtige stap om honger door armoede tegen te gaan.
Lees berichtSuccesvolle pilot ISS Facility met reusable plastics bij PwC
Catering - ISS Facility Services is bij PwC een pilot gestart met reusable plastics op voedselverpakkingen. Doelstelling is om het gebruik van disposables in het bedrijfsrestaurant drastisch te verminderen of zelfs geheel te reduceren. De pilot verloopt succesvol en wordt na afronding wellicht uitgerold naar meerdere ISS-locaties.
Lees berichtISS bespaart maaltijden en voedselkosten door inzet artificial intelligence
Catering - ISS Facility Services is de eerste facilitaire dienstverlener in Nederland die Winnow Vision introduceert op één van haar grotere cateringlocaties. Met behulp van camera’s, slimme weegschalen en machinelearning ‘leert’ Winnow Vision om aankoopbeslissingen van voedselproducten aan te passen om voedselverspilling en overproductie te voorkomen. Volgens ISS kan op deze wijze tot wel 8% op de voedselkosten worden bespaard....
Lees bericht